Har du NetCom-abonnement, kan du nå se Pinlige sykdommer nesten uansett hvor du befinner deg uten at det koster ett eneste øre, men bare ut året. Foto: Kirsti Østvang
Har du NetCom-abonnement, kan du nå se Pinlige sykdommer nesten uansett hvor du befinner deg uten at det koster ett eneste øre, men bare ut året. Foto: Kirsti ØstvangVis mer

Gratis nett-tv på mobilen ut året

Stream NRK uten å betale ett eneste øre. Men bare hvis du har NetCom.

Nett-tv blir stadig mer populært, men mange velger å streame sine favoritt filmer eller tv-programmer når de er hjemme eller et annet sted hvor trådløst internett er tilgjengelig.

LES OGSÅ:

For å streame video fra telefonen eller nettbrettet over mobilnettet kan fort bli en del megabyte, og i verste fall spise kraftig av datakvoten på abonnementet ditt.

Les også: Nå er det full mobildata-krig

Enda et supertilbud

I forbindelse med sitt 20-årsjubileum har imidlertid NetCom en gladnyhet til sine kunder hva gjelder akkurat dette.

«Gått glipp av ditt favorittprogram på NRK? Ikke fortvil, vi gir alle NetCom-kunder gratis streaming av NRK ut året», skriver selskapet i en melding på Twitter.

Gratis? Ut året? Kan det virkelig være sant? Det har flere andre også lurt på. Men ja, det er faktisk det.Forhåpentligvis vil ikke NetCom trekke tilbake dette tilbudet på samme måte som de gjorde med det såkalte supertilbudet hvor man fikk fri bruk av alt - inkludert datatrafikk - for 299 kroner i måneden.

Vi ba NetCom kommentere saken torsdag i forrige uke, men har foreløpig ikke fått svar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Telenor følger ikke etter

NetComs streamingtilbud gjelder både for nettsidene og appene til NRK. Sistnevnte finner du på de respektive app-butikkene til henholdsvis Apple, Google og Microsoft.

Konkurrenten Telenor har for øvrig ingen planer om å tilby gratis-streaming av NRK-nett-tv til sine kunder.

– Vi har fokus på å utvikle våre abonnement, flere av dem har rikelig med data inkludert, sier Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor, i en epost til DinSide.

Les også: Spillet som tvinger deg til å legge vekk mobilen