Her er den første teaseren av den neste Nexus-modellen.
Her er den første teaseren av den neste Nexus-modellen.Vis mer

Google/Samsung-presentasjon utsatt

– Vi er enige om at dette ikke er tiden for å annonsere et nytt produkt.

Ai, ai, ai. Vi må innrømme at vi gledet oss til tirsdagens Samsung/Google-presentasjon, som tilsynelatende skulle dreie seg om den neste Nexus-telefonen og lanseringen av Android v4 - Ice Cream Sandwich.

Nå har Samsung og Google imidlertid bestemt seg for å vente, og sendte i dag ut en kort pressemelding til de inviterte som lød omtrent som følger:

"Samsung og Google har bestemt seg for å utsette den nye produktannonseringen på CTIA. Vi er enige om at dette rett og slett ikke er tiden for å annonsere et nytt produkt. Ny dato og åsted blir annonsert i nær fremtid."

Selv om selskapene altså ikke har oppgitt noen grunn til utsettelsen skal vi ikke se bort i fra at dette er relatert til at avdøde Steve Jobs' begravelse kan komme til å havne veldig nært dette arrangementet, og at dette gjøres av respekt for Jobs og hans omgangskrets. I så fall er det noe vi må berømme.

Les kommentaren om Steve Jobs: Det handler om å tørre

Men det kan selvsagt være andre grunner også. Kanskje er ikke neste utgave av Android så ferdig som Google håpet på, eller kanskje er det relatert til at en lekket video av den neste Nexus-modellen allerede går sin seiersgang rundtom på nettet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi holder øynene åpne for ny dato.

[via stuff.tv]