Gmail med Exchange-støtte

Endelig trenger man bare én e-post-app på Android.

NÅ FOR ALLE: Mens man tidligere måtte trikse litt for å få Exchange-støtte i Gmail-appen, blir det nå mulig for alle. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
NÅ FOR ALLE: Mens man tidligere måtte trikse litt for å få Exchange-støtte i Gmail-appen, blir det nå mulig for alle. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I den siste Gmail-oppdateringen som rulles ut for Android-brukere i disse dager, har Googles e-postapp endelig fått innbakt støtte for Exchange.

Det betyr at mange Android-eiere nå kan få jobb-e-posten sin inn i den samme e-postappen som de bruker privat. Her har de fleste vært nødt til å bruke en separat e-postapp for jobbrelatert e-post.

LES OGSÅ: Har arbeidsgiver lov til å sjekke e-posten din?

Har vært mulig lenge

Det skal sies at det enge har vært mulig å bruke Exchange i Gmail-appen. Allerede i 2014 viste vi hvordan du kunne få det til med et lite triks der man lastet ned og installert en såkalt apk-fil (installasjonsfil for Android) ved siden av.

Telefoner som Nexus 6P og enkelte modeller fra andre produsenter har Exchange-støtte i Gmail-appen allerede, men det er først nå at dette blir en funksjon som blir tilgjengelig i Gmail-appen på alle telefoner.

Slik legger du til jobb-e-posten

Sørg for å oppdatere Gmail til siste versjon via Play Butikk. Dernest åpner du appen, trykker på menyikonet til venstre og blar deg ned til innstillinger.

Gmail med Exchange-støtte


Derfra er det bare å velge «Legg til ny konto», velge Exchange og så fylle inn detaljene.

Dersom du ikke har fått Exchange-valget ennå, vil oppdateringen sannsynligvis være rett rundt hjørnet. Vi fikk vår oppdatering denne uka.

LES OGSÅ: Du har uendelig mange Gmail-adresser

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer