Gmail for iOS oppdatert

Nå kan du endelig åpner lenker rett i Chrome.

God nyhet til deg som foretrekker Gmail og Googles andre apper på iPhone og iPad. Foto: Kirsti Østvang
God nyhet til deg som foretrekker Gmail og Googles andre apper på iPhone og iPad. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gmail for iOS er oppdatert med en svært hyggelig nyhet for brukere som foretrekker å være i Google-verdenen på Apples mobilplattform.

Det er nemlig blitt mulig å åpne koblinger fra Gmail-appen rett i YouTube, Google Maps og Chrome dersom du har de appene installert.

Google omgår dermed på et vis Apples begrensning om å ikke kunne velge andre standardapper i iOS som gjør at man går glipp av visse funksjoner som å åpne lenker i tredjepartsapper.

Trykker du på en vanlig nettadresse i Gmail-appen, vil du dermed ikke bli sendt til Safari som tidligere, men gå rett til Chrome. Det samme fungerer da altså med YouTube og Google Maps.

Du spesifiserer hvilke apper du vil bruke i innstillingene i Gmail-appen - det er fullt mulig å skru funksjonen helt av.

Les også: Smarte nyheter i Chrome for iOS

Logg ut av enkeltkontoer

En annen nyhet i den oppdaterte Gmail-appen for iOS er at du nå kan logge deg ut av individuelle kontoer. Tidligere var dette umulig - du måtte logge ut av alle samtidig. For å gjøre det, må du trykke og holde på profilbildet til kontoen du vil logge ut av. Så får du opp en "Logg av"-knapp du kan trykke på for å koble fra.

Til slutt tilbyr Gmail-appen nå søkeforslag i søkefeltet, hvilket betyr at du får opp forslag mens du skriver basert på adresser eller emnefelt i epostmeldingene dine.

Gmail for iOS v2.2.7182 finner du gratis på App Store.

De andre nyhetene i Gmail for iOS er muligheten til å logge av enkeltkontoer samt søkeforslag mens du skriver. Foto: Kirsti Østvang
De andre nyhetene i Gmail for iOS er muligheten til å logge av enkeltkontoer samt søkeforslag mens du skriver. Foto: Kirsti Østvang Vis mer


Les også: Bytt ut standardappene på iPhone

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer