Foto: Produsenten
Foto: ProdusentenVis mer

Glif for iPhone 4 - genialt?

Så enkelt kan det gjøres

Selv det mest avanserte produktet kan forbedres, og noen ganger skal det så lite til for at flere problemer rett og slett fordufter.

En iPhone 4 er jo laget for å holdes i hånden, men det er mange bruksområder hvor det hadde vært en stor fordel å la den stå på egne ben. Da snakker vi ikke i metaforer, men faktisk helt konkret.

For eksempel ved frokostbordet, hvor vi leser nyheter og epost mens vi slurper i oss frokostblandingen. Da må vi støtte opp iPhone med et eller annet og samtidig sette den på et underlag slik at den ikke sklir, fordi vi vil ha den stående på skrå mens vi leser.

Vi vil også ha den liggende på skrå når vi skriver lengre notater ved hjelp av et Blutooth-tastatur - det er en av de nye egenskapene som dukket opp i iOS 4 , som det har vært lite blest om, merkelig nok. Tidligere måtte man jailbrake iPhone for å kunne bruke eksternt tastatur. Vi bruker vårt lille tastatur fra Microsoft og det fungerer utmerket.

For ikke å snakke om når du vil gjøre videoopptak med iPhone 4. Håndholdte snutter er vel og bra, men stativet er forlengst oppfunnet og har sine påtagelige fordeler. Med et lite antall iPhones plassert rundt omkring på scenen kan du f.eks. gjøre musikkvideo som live flerkameraproduksjon uten at det dukker opp masse kameraer i bildet. Da må du kunne feste iPhone 4 på et eller annet vis.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og løsningen er - Glif

The Glif - holder for iPhone 4 Foto: Produsenten
The Glif - holder for iPhone 4 Foto: Produsenten Vis mer


Denne lille holderen er noe av det smarteste vi har sett på denne fronten. Den er så enkel at det nesten er pinlig, samtidig som den løser de fleste utfordringene.

Ved frokostbordet bruker du den slik:

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer


Til FaceTime samtaler setter du den slik på høykant:

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer


Skal du ta opp video fester du den slik:

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer


eller slik:

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer


Rett fra siden ser det slik ut:

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis merSnart tilgjengelig

Og hvorfor er den ikke å få tak i over alt? Den er i produksjon og blir sendt ut til alle som har forhåndsbestilt i løpet av en uke eller to.

Produktet har dessuten sin litt spesielle historie om hvordan det ble til, og hvordan hele prosessen fra idé til produkt forløp.

Om dette og mer om Glif kan du lese på theGlif.com.