Fribi - gi bort eller få ting gratis

Elegant Finn-konkurrent viser hva som gis bort i nærheten av deg.

Mange har forsøkt seg, men ingen har klart å tukte Finn.no når det gjelder rubrikkannonser her til lands.

Nå er nok en spennende utforder lansert. Norskutviklede Fribi fokuserer på at alt skal være gratis, og prosessen er såre enkel: du tar bilde av gjenstanden du vil gi bort, gir den en tittel og angir hvor lenge den skal være tilgjengelig. Din annonse blir så merket med GPS-posisjonen der du befinner deg, slik at brukerne kan se på et kart hvilke ting som gis bort i nærheten av der de er.

Er du på jakt etter gratisting, får du opp en liste over alt som befinner seg i nærheten. Du kan også utforske alle annonser ved å bruke kartet og navigere rundt, og på hver annonse vises det hvor mange meter den er unna der du er akkurat nå. Hver annonse er også plassert i en kategori slik at det blir lettere å filtrere.

Fribi - gi bort eller få ting gratis


Enkelt å sende SMS

Har du lyst på "fribien", finner du en skyvebryter som sender SMS til brukeren som gir den bort, slik at dere kan avtale henting av produktet. Da åpnes SMS-applikasjonen med telefonnummeret fylt ut, samt navnet på fribien.

Det finnes ingen begrensning for hva du kan gi bort – eksempler er pent brukte Xbox-spill, TV-er, gamle bokhyller, paraply, et par sko, to gratis elektrikertimer, en klem og andre ting. Er du på jakt etter noe spesielt, kan du lage et varsel som sender deg en push-melding dersom noen legger ut en gjenstand hvis beskrivelse matcher det du er på jakt etter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fribi er utviklet av det norske kommunikasjonsbyrået Jimmy Royal. Appen er kun tilgjengelig for iPhone og lastes ned gratis via App Store.

Fribi for iOS (App Store, gratis)