KLIK er en fotoapp for iPhone som gjenkjenner hvem det tas bilde av.
KLIK er en fotoapp for iPhone som gjenkjenner hvem det tas bilde av.Vis mer

Fotoapp med ansiktsgjenkjenning

KLIK for iPhone gjenkjenner ansikter du tar bilder av og tagger bildene automatisk.

Det finnes drøssevis av fotoapper for iPhone som gjør mye rart, men KLIK har et ess i ermet – appen gjenkjenner automatisk hvem du tar bilde av og tagger bildet deretter. Dermed er det fort gjort å dele bildet på Facebook – ferdig tagget med hvem som er på bildet.

Appen er gratis å laste ned fra app store, men krever at du logger på med Facebook-kontoen din. Da skanner appen igjennom alle bildene Facebook-vennene dine har postet og lærer seg opp selv slik at den til en viss grad vet hvem som er venn; selvsagt avhengig av at bildene er tagget med hvem som er på dem.

Peker du kameraet mot en av vennene dine på Facebook, vil vedkommende kjapt bli identifisert. Hvis ikke, kan du også iverksette en manuell læringsprosess, der du peker på et ansikt og får opp hvem av Facebook-vennene dine det sannsynligvis er. Når du så angir personen, trenes kameraet opp til lettere å gjenkjenne vedkommende i fremtiden.

SAMLESIDE:

Apper

Fotoapp med ansiktsgjenkjenning


Filtre og tekst

Når du så har tatt bildet, kan du påføre bildet ulike effekter; noen av dem også tilpasset ansiktsgjenkjenning slik at for eksempel det som ikke er en del av ansiktet blir endret. Du har også mulighet til å velge hvorvidt navnet på personene skal være skrevet på bildet eller ikke.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg kan du skrive en kommentar og merke dem med hvor bildet er tatt. Til slutt kan bildet deles på Facebook, Twitter, sendes på epost eller deles på KLIKs egen tjeneste, der du også kan se bilder av andre i nærheten, bilder vennene dine har tatt og så videre.

Les også:
Fem fine fotoapper for iPhone
Fem fine fotoapper for Android
Photosynth: Imponerende panorama-app for iPhone
Android: Lås enkelte apper med ansiktet

KLIK (App store, gratis)