Følg med på App store-salgene

Kjekk nettjeneste overvåker prisreduksjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med en iPhone eller iPad er det lett å blåse av hundrelappene på applikasjoner og spill i App Store, som nå har nådd over 280.000 ulike objekter.

Mens de fleste av dem koster noen få kroner eller er gratis, finnes det også applikasjoner som koster noen hundrelapper.

Utviklerne kan selv styre prisen på sitt produkt, der Apple tar 30% av inntektene som kommisjon. Det hender titt og ofte at applikasjonsskaperne må prøve seg frem på prisnivået, eller av ulike årsaker har salg på en applikasjon i forbindelse med en høytid, et jubileum e.l.

Nettstedet Appshopper har oversikten over hvilke applikasjoner som har fått en reduksjon i pris.

image: Følg med på App store-salgene


Eksempelvis ser vi i skrivende stund at Lonely Planet-guiden til Praha nå er blitt gratis (førpris: 45,-) og at golfspillet Let's Golf HD nå har falt fra 29 til seks kroner.

Appshopper har også RSS-feeder tilgjengelig hvis du vil holde deg oppdatert; enten du vil følge med på populære iPad-applikasjoner som har fått en prisreduksjon, eller om du vil se hvilke iPhone-applikasjoner som nå er blitt gratis.

Også en app

Det finnes selvsagt også en Appshopper-app til både iPhone og iPad, som gir deg oversikten på en enda penere måte, og som også støtter push-meldinger slik at du kan bli varslet så snart en app har gått ned i pris; for eksempel fordi du har markert applikasjonen som interessant.

Samleside:

Mobilapplikasjoner