Flygrip - smart telefonstativ

Hender det du mister telefonen? Ikke med Flygrip.

Mens Apple fortsatt tviholder på 3,5" over diagonalen, ser det helt annerledes ut i Android-verdenen, der telefoner på både 4,7", 4,8" og til og med 5,3" selger som bare det.

Mange føler at de med en så stor telefon ikke når hele skjermflaten med tommelen, og at det er lett å miste telefonen i bakken. Det synes antakeligvis skaperen av Flygrip også.

Den smarte innretningen monteres fast på baksiden av telefonen. Når den ikke er i bruk, bygger den et par millimeter ut, men med en springfjærmekanisme blir den til et stativ som fungerer i portrett-, så vel som landskapsmodus.

TEST: Glif for iPhone 4

Kanskje mer interessant er det at du kan stikke to fingre igjennom Flygrip og dermed få et godt og stødig håndgrep. Siden du da slipper å ha fingrende over hele telefonens bredde på baksiden, får du også frigjort tommelen til å rekke over hele skjermen og vel så det. I tillegg til at du neppe mister den i bakken, selvsagt. En annen fordel er at du lett kan bruke mobiltelefonen med én hånd mens du ligger på ryggen.

. o O (Okay, det hørtes suspekt ut.)

Videoen under forklarer hvordan Flygrip fungerer – egentlig en ganske snedig sak, spør du oss:

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flygrip skal fungerer med alle telefoner og nettbrett og koster $29. Den kan bestilles fra Flygrips hjemmesider og er tilgjengelig i åtte farger.