Den populære nyhetsleserappen Flipboard er nå tilgjengelig i betaversjon for Android.
Den populære nyhetsleserappen Flipboard er nå tilgjengelig i betaversjon for Android.Vis mer

Flipboard (beta) for Android

Den er delikat som få – Flipboard har nå kommet i betaversjon for Android.

Flipboard er en av de peneste appene vi vet om, men har til nå kun vært tilgjengelig for iOS. Spesielt på den nye iPaden kommer Flipboard virkelig til sin rett, der man blar i nyheter som om man blar i et magasin.

Har du ikke sett appen i aksjon før, anbefaler vi en titt på videoen i vår første sak om Flipboard.

Les også: Personlige nyheter på iPad

Litt overrasket ble vi da vi overvar lanseringen av Samsung Galaxy S III og det viste seg at testmodellen vi fikk prøve litt på bakrommet hadde Flipboard installert. Det skulle vise seg at Flipboard jobbet tett med Samsung for å få appen til å fungere skikkelig på ett håndsett, i følge Engadget.

For – på Android er det langt flere skjermstørrelser, skjermoppløsninger, prosessorhastigheter og den slags å forholde seg til når man skal lage en app, og skaperne av Flipboard har nå besluttet å legge ut appen til nedlasting; vel å merke i betaversjon, som kan inneholde småfeil og svakheter.

Dermed gir de også brukerne mulighet til å gi tilbakemeldinger gjennom appen, dersom de finner noe som burde ha vært rettet på.

SAMLESIDE:

Android

Slik installerer du

Har du lyst til å prøve Flipboard-betaen for Android finner du den ikke i Google Play-butikken. Den må lastes ned og installeres fra Flipboard selv, og dermed må du åpne for at applikasjoner kan installeres fra tredjepart.

Det gjør du ved å åpne innstillinger og applikasjoner (evt sikkerhet avhengig av Android-versjon), der du krysser av i "ukjente kilder"-boksen. Etter at du har installert Flipboard, kan du eventuelt fjerne krysset igjen.


Så peker du nettleseren din til denne siden. Leser du dette på en PC med mobiltelefonen i hånda, kan du eventuelt scanne QR-koden til høyre. Så greie får vi være på en fredag.