Med TeamViewer QuickSupport kan du fjernstyre en Samsung-telefon direkte fra PC/Mac.
Med TeamViewer QuickSupport kan du fjernstyre en Samsung-telefon direkte fra PC/Mac. Vis mer

Fjernstyr telefonen med TeamViewer

Gratis Android-app lar deg fjernstyre Samsung-telefoner fra en PC.

Publisert
Sist oppdatert

Teamviewer er blant de mest populære tjenestene for fjernstyring av en annen PC. Det fungerer ved at begge parter installerer programvare, utveksler en ID og et passord, og så kan den ene parten styre den andre maskinen.

Veldig kjekt dersom du har foreldre som til trenger hjelp med noe på PC-en, eller bare vil kunne håndtere hjemme-PC-en fra kontorpulten eller fra mobiltelefon, for eksempel.

Les også: Styr PC-en med mobiltelefonen

Styr telefonen fra PC-en

Nå er det også blitt mulig å gjøre denne operasjonen den andre veien. TeamViewer har lansert appen QuickSupport i Android Market, som foreløpig fungerer med telefoner fra Samsung. Det forutsetter at du kjører original programvare og ikke har rootet telefonen og installert en annen ROM.

Det hele fungerer ved at du laster ned nevnte app og starter den. Da vises en nisifret kode som du må taste inn i TeamViewer-programvaren, som kan lastes ned gratis for både Windows, OS X og Linux. Har du ikke brukt TeamViewer tidligere, må du også registrere en brukerkonto på PC-en.

Når du så oppgir koden i TeamViewer-programmet og kobler til telefonen, må du godkjenne oppkoblingen på telefonen. Dernest får du opp et vindu på PC-en som viser det samme som mobilskjermen, slik at du kan styre den fra PC-en.

Ytelsen avhenger selvsagt av nettlinja i begge ender. På vår 12/1-ADSL-linje lå forsinkelsen stort sett på et par sekunder, så dette er først og fremst egnet for å bistå med enkle oppgaver.

Lenker:
TeamViewer QuickSupport (Google Play, gratis)
Teamviewer.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer