Fire konkurrenter

Domain Direct (www.domaindirect.com) er en del av Tucows.com og har det største av tilbudene vi har sett på. De tilbyr registrering av domenenavn, POP3-epostkonto som også er tilgjengelig via web, plass til hjemmeside og mulighet for videresending til fem ulike epostkonti. Det betyr at du kan sette opp fem navn (f.eks. deg@dittnavn.net, mor@dittnavn.net og svigermor@dittnavn.net) der all epost til disse vil bli videresendt til deres vanlige adresse. Hvis du vil ha flere POP3-konti koster de $48 pr. år i tillegg (tilbud frem til 30.06: $24 pr. år).

For å registrere deg må du betale et gebyr på $25, men benytter du deg av tilbudet som er nevnt over er dette gratis. Hele tilbudet til Domain Direct (med rabatt) koster $39.99 for ett år og $69.98 for to år. Denne prisen inkluderer både betaling av registrering og betaling for tjenesten du får.

Fire konkurrenter


Name Secure (www.namesecure.com) tilbyr registrering på samme måte som de andre, men har ikke mulighet for POP3-konto. De tilbyr imidlertid å videresende epost på samme måte som nevnt ovenfor, men bare for én konto. Ønsker du flere må du betale ekstra.

Registrering hos Name Secure koster $25 i gebyr og $24.95 for tjenestene du får. I tillegg må du betale $70 for å registrere domenenavnet (tilbud nå: $35 for to år). Prisen for bestilling av ekstra videresending av epost er $5.95 pr. år pluss $6 i gebyr.

Fire konkurrenter

Network Solutions (www.networksolutions.com) var først ute med registrering av domenenavn i USA og regnes som en meget seriøs aktør. De tilbyr deg registrering av domenenavn, POP3-epostkonto, en énsiders hjemmeside og inkludering i NSI sin søkemotor.

Den totale prisen hos Network Solutions er $85 (tilbud nå: 20% rabatt, $68), og inkluderer alle tilbudene og registreringer. Hvis du ønsker flere epostkonti koster disse $30 pr. år.

Fire konkurrenter

Register (www.register.com) har det dårligste av alle tilbudene. De har bare registrering av domenenavn som standard, men kan tilby epost gjennom sitt samarbeid med USA.NET. Derimot tilbyr Register.com registrering av flere suffikser enn noen av de andre leverandørene. Herfra kan du registrere deg på alt fra .as og .ft til .dk eller .co.uk for å nevne noen.

Prisene for de forskjellige suffiksene varierer, men det koster fra $35 for ett år med .com, .org og .net, til $100 for .ly (Libya). For å benytte deg av epost må du betale ytterligere $29 for POP3 og webbasert tjeneste via USA.NET.

Alle prisene er oppgitt i amerikanske dollar.

Lenker til de nevnte leverandørene:

Domain Direct
Name Secure
Network Solutions
Register.com