Finner apps som ble gratis i dag

Kjekk app overvåker App store og viser deg hvilke apps som er gratis i dag, men kostet penger i går.

Apps Gone Free gir deg hver dag tips om apps som er gratis, men som kostet penger i går.
Apps Gone Free gir deg hver dag tips om apps som er gratis, men som kostet penger i går. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du turt å sjekke hvor mye du har brukt i App Store ennå? Mange får seg en overraskelse, for de sju kronene her og 21 kronene der blir fort mye penger når man regner sammen.

Det finnes imidlertid en haug av apps som er gratis. Enten fordi de inneholder en god håndfull in-app-purchases (kjøp via selve applikasjonen), fordi de inneholder annonser, fordi de bare er gratis, eller kanskje best av alt – fordi utvikleren har en eller annen form for kampanje der appen egentlig koster penger, men er gratis i en begrenset periode.

AppsGoneFree er en gratis app som følger med på de i den siste kategorien for deg.

Hver dag blir du presentert en håndfull apps som kostet penger dagen før, men som er blitt gratis i dag; som regel over en begrenset tidsperiode.

SAMLESIDE:

Apps

image: Finner apps som ble gratis i dag


Ikke hva som helst

Kravene for at en app skal bli med i oversikten er at den har minst 3 stjerner i App Store, at den ikke har blitt gratis gang på gang (maks tre ganger de siste seks månedene) og at den ikke er annonsefinansiert.

Hvis du vil, kan du motta push-varsel hver gang listen over gratis apps oppdateres, og det er også mulig å bla seg bakover i historikken for å finne flere godbiter. Skaperne ser også ut til å ha god kontroll på hvilke gratistilbud som er gått ut på dato og merker tydelig om en app er tilgjengelig for iPhone, iPad eller begge.

(Selv om vi ikke har funnet noen eksempler under testingen, vet vi at det kan forekomme at en app blir gratis i den amerikanske app-butikken, men der tilbudet ikke reflekteres i den norske varianten.)

AppsGoneFree (App Store, gratis)

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!