Finn laveste pris med Android-applikasjon

Neste gang du skal handle har du noe å slå i bordet med.

<strong>Hvor er den billigst?</strong> Prisjakt lar deg enkelt finne ut hvor en vare er billigst; enten på nettet eller i fysisk butikk.
Hvor er den billigst? Prisjakt lar deg enkelt finne ut hvor en vare er billigst; enten på nettet eller i fysisk butikk.Vis mer

Den svenske prissammenligningstjenesten Prisjakt finnes også i norsk versjon og fremstår i våre øyne som et svært godt alternativ når det gjelder å finne de laveste prisene i norske butikker; både på nett og i den virkelige verden.

Kanskje enda mer nyttig er den tilhørende Android-applikasjonen, utviklet av Jonas Petersson med Prisjakts velsignelse, som ikke bare lar deg søke etter produkter for å finne den beste prisen - du kan også bruke den innebygde strekkodeleseren for kjapt å få tilgang til hvor produktet er billigst.

Med andre ord er denne applikasjonen butikkenes store skrekk.

Om du er på jakt etter et nytt kamera, forsterker, ryggsekk, foodprocessor, parfyme eller sykkel (og mer til, naturligvis), har Prisjakt oversikten over hvor varen er billigst. Pek kameraet på esken, ta bilde av strekkoden, og vips, så har du informasjon om hva produktet koster rundtom. Eller søk etter produktnavnet, selvsagt, hvis du foretrekker old-school-måten å gjøre det på.


Det stopper ikke der. Android-applikasjonen lar deg også finne ut de beste prisene i nærheten av der du står, hvorpå du enkelt kan vise butikken i kartapplikasjonen og dermed få veibeskrivelse, street view etc. Dermed kan du vise telefonen til ekspeditøren og si at butikken 100 meter oppi gata tar 300 kroner mindre for samme produkt.

Prisjakt kan også vise deg prisutviklingen over tid, anmeldelser av produktet, tekniske spesifikasjoner, lignende produkter og mer til. Sjekk bildespesialen under som viser hvordan applikasjonen fungerer i praksis:

Pek den røde streken på strekkoden, og vips, så finner Prisjakt de billigste prisene.
Her er de billigste prisene på kameraet vi sjekket.
Her er prisene hos butikkene som ligger i nærheten av der vi befinner oss.
Prisjakt lar seg se prishistorikk, tekniske spesifikasjoner, anmdeldelser og mer til.
Tekniske spesifikasjoner virker også å være nøyaktig og forseggjort.
Kartet avslører hvilken butikk som selger produktet billigst.
Prisjakt lar deg også vise populære produkter i samme kategori.
Du kan filtrere en kategori basert på enkeltkriterier.


Skanner du denne med barcode scanner e.l. kommer du rett til nedlastingssiden i Android Market.
Skanner du denne med barcode scanner e.l. kommer du rett til nedlastingssiden i Android Market. Vis mer


Applikasjonen ble kåret til Sveriges beste Android-applikasjon i 2009, den er gratis å laste ned, og du finner den enten ved å søke etter "prisjakt" i Android market, skanne strekkoden til høyre eller laste ned via Appbrain.

PS! Prisjakt finnes også for i-Enheter i App Store, men foreløpig kun i den svenske versjonen av fruktbutikken.