40% av mobilbrukerne hos Finn.no bruker Android. Nå får også disse en app for kjøp og salg på markedsplassen. Foto: Finn.no
40% av mobilbrukerne hos Finn.no bruker Android. Nå får også disse en app for kjøp og salg på markedsplassen. Foto: Finn.noVis mer

Finn lanserer første app for Android

Mobiltrafikken hos Norges største markedsplass øker kraftig.

Finn.no har lansert sin første app for Android-telefoner og nettbrett. Den nye appen lar deg legge inn egne annonser, ikke lese og søke slik vi først kom i skade for å skrive.

Du logger deg ganske enkelt inn i app-en, knipser bilder, skriver teksten og sender inn annonsen direkte fra telefonen. Betalingen skjer via SMS.

Finn har 3,2 millioner brukere hver uke, og 22,4% av disse bruker mobil eller nettbrett. Fra før har Finn tilsvarende apper til iPhone og iPad.

40% Android

− Mobiltrafikken har blitt betydelig, og det er viktig for oss å levere gode tjenester på de største plattformene. Nå som omtrent 40 prosent av mobiltrafikken kommer fra Android er dette absolutt en plattform vi må være tilstede på, sier Ole Kristian Ullereng, direktør på FINN torget.

Den nye Android-appen er gratis og kan lastes ned fra Google Play (Tidligere Android Market). Den krever Android 2.2 eller nyere.

Les også: Finn.no klar for iPad