Finn din håndholdte følgesvenn

Enten du er på jakt etter en avansert Filofax eller et minikontor på innerlommen, her finner du oversikten over de små håndholdte PCene.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

I første kvartal i år doblet salget av håndholdte PCer seg, sammenlignet med samme periode i fjor. Kanskje er det også på tide for deg å skaffe deg en digital, håndholdt følgesvenn?

Vi har samlet de ulike modellene i tre kategorier:

Finn din håndholdte følgesvenn

  • Avansert Filofax er de rimeligste variantene.

  • Mobilt kontor er modellene i den midterste prisklassen, med flere kontor-applikasjoner og større nytteverdi.

  • Nyttig luksus er de lekreste, mest eksklusive modellene for deg som virkelig har behov for en portabel mini-PC, eller som rett og slett er på jakt etter en skikkelig status-buster som vekker misunnelse i vennegjengen.

De billigste håndholdte PCene, eller PDAene (Personlig Digital Assistent) som de også kalles, får du fra rundt 1700 kroner. Disse fungerer hovedsakelig som en avansert Filofax, med oversikt over avtaler, kontakter og adresser. I tillegg kan de fleste også brukes til å sende e-post. De billigste modellene har imidlertid veldig lite minne, stort sett ikke mer enn 2 MB.

Under lenken Avansert Filofax finner du PDAer med en pris under 3.000 kroner.

De dyrere modellene har mer minne, stort sett 16MB, og flere kontorapplikasjoner tilgjengelig. Disse er også i større grad utbyggbare, og kan på den måten inkludere flere funksjoner.

De aller dyreste PDAene er som små PCer å regne. De har gode utgaver av de mest brukte kontorapplikasjonene, godt utbygd minne (opptil 64 MB) og kan ofte også brukes som mobiltelefon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mer infomasjon om de ulike modellene finner du også i DinSides PDA-test, samt i artiklene du finner ved å klikke på lenkene til høyre.

Alle priser er hentet fra Idedata.no