Ferske Sony Ericsson-telefoner?

RYKTER: Neste runde med Sony Ericsson-rykter er i gang, og nå dukker det opp informasjon om en oppfølger til den stilige telefonen S700, samt en harddisk-modell. Spennende!

Som så mange ganger før, har informasjon om nye telefoner fra Sony Ericsson lekket ut på internett, og det diskuteres hektisk på de fleste fora hvorvidt disse nye opplysningene er ekte.

Ferske Sony Ericsson-telefoner?


De to telefonene det er snakk om skal etter sigende tilhøre S-serien, som debuterte i fjor med megapiksel-modellen S700i. Foreløpig bærer de kodenavnene Ophira og Sakura.

Ophira er den telefonen det har dukket mest informasjon opp om. Mange bilder av den knallgule telefonen er å oppdrive på nettet, og det beviser i det minste at noen av ryktene må stemme.

Det mest spennende er at telefonen visstnok skal ha innebygd harddisk på 5 GB. I og med at Nokia allerede har annonsert en telefon med 4 GB disk, er det ikke usansynnlig at Sony Ericsson følger etter, spesielt når selskapet fokuserer mye på musikkavspillingsmuligheter for tiden med sine Walkman-telefoner.

Ferske Sony Ericsson-telefoner?


Videre skal mobilen har 2 megapikselkamera, av samme typen som kameraet som sitter i K750i. Kvaliteten på videoopptak skal også være betydelig bedre enn det som har vært vanlig hittil.

Mobilen skal også støtte 3G, og fra bildene som er lekket kan man se en kameralinse som peker mot brukeren og en knapp for videotelefoni som tilsvarer knappen vi finner på Z800i, noe som nok bekrefter UMTS-støtte. Andre rykter oppgir også at støtte for EDGE er endelig innebygd i telefonen.

Sakura er en enda mer avansert modell i S-serien. Her er ryktene litt mer vage, men telefonen skal ha kameraoppløsning på hele 3.2 megapiksler - og optisk zoom. I tillegg skal den kunne ta opp video i VGA-oppløsning. Denne mobilen har ingen harddisk, men 120 MB minne og støtte for minnekort.

Alt dette er selvsagt spekulasjoner, og det kan godt vise seg at informasjonen ikke stemmer. Vi følger uansett med, og håper på offisiell informasjon fra Sony Ericsson snart!