Fargerik walkman-telefon med stereohøyttalere

NYHET: Sony Ericsson W660i er en ny 3G-telefon som kun fås i sort og rødt, og den leveres med høyttalere som enkelt kan klikkes på!

W660i er siste tilskudd i Sony Ericssons familie av walkmanmobiler, og leveres med et M2-minnekort på 512 MB, som gir plass til rundt 470 sanger (48 kbps i formatet eAAC+). De største M2-kortene har en kapasitet på 2 GB i skrivende stund. Batteriet skal holde til 25 timer musikkavspilling og 6 timer tale (GSM).

Telefonen veier 95 gram, og målene er 102 x 46 x 14,5 mm.

Fargerik walkman-telefon med stereohøyttalereSe flere bilder

Finner musikken

Telefonen er også utstyrt med en finurlig funksjon som kalles TrackID. Hvis du for eksempel hører en sang på radioen du liker, kan du ta opp noen sekunder av sangen via mikrofonen - eller direkte fra telefonens FM-radio. Deretter sendes lydsnutten til en database på nettet, som identifiserer sang, artist og album for deg - og returnerer det til telefonen.

Av øvrig funksjonalitet trekkes fram 2 megapiksels kamera, Bluetooth, full html-støtte og rask nettsurfing takket være 3G, støtte for RSS-feeder, blogging med mer. Om musikkelskere vil like det skal være usagt, men telefonen leveres med stereohøyttalere i miniatyr - som kan klikkes direkte på telefonen. Og vips, så har du et ministereoanlegg. Høyttalerne MPS-75 har i tillegg innebygd FM-antenne, slik at du kan bruke dem til å lytte på radio.

Fargerik walkman-telefon med stereohøyttalere


Artikkelen fortsetter under annonsen

Telefonen føyer seg inn i rekken av walkmantelefoner som er blitt lansert i det siste, og vil være tilgjengelig i butikkene i andre kvartal.

Se flere bilder av telefonen