Det er mye lekkert å se på The Fancy. Dessuten kan det meste kjøpes.
Det er mye lekkert å se på The Fancy. Dessuten kan det meste kjøpes.Vis mer

Fancy - en farlig app for lommeboka

Sjelden har så mye fristende vært samlet på ett sted.

Du som pleier å kunne sitte i timesvis på Finn og eBay, pass opp!

The Fancy er en sosial nettjeneste der brukerne poster lekre produkter døgnet rundt, og der mange av dem kan kjøpes direkte via nettjenesten.

Når du har registrert konto hos The Fancy, kan du begynne å bla igjennom side opp og ned av produkter, enten det dreier seg om dingser, smykker, kunst, klær, biler eller hva det måtte være.

Liker du noe, trykker du på «fancy» for å spare det til senere, og selvsagt kan man se hvor mange som har «fancyet» de ulike produktene. Litt i samme ånd som Pinterest der, altså.

Nettjenesten har også ganske pene apper både for iOS og Android.
Nettjenesten har også ganske pene apper både for iOS og Android. Vis mer


Det er også mulig å kommentere de ulike innslagene, og i ekte sosiale medier-ånd, kan man følge andre brukere hvis man setter ekstra pris på det de bidrar med. Du kan selvsagt også legge til produkter ved å bruke en egen bookmarklet, men det er tydelig at det gjøres en kvalitetskontroll før alle får se det.

Mange av produktene kan kjøpes direkte, og det tjenesten tjener penger – provisjon av salget overfor nettbutikkene. Når du liker produkter, hender det også at du mottar en kupong med f.eks. 10% rabatt neste gang du handler der.

Artikkelen fortsetter under annonsen

The Fancy har apper både for Android og iOS, begge gratis. Tjenesten har også et verveprogram der du mottar $1 pr venn, og $10 dersom de kjøper noe innen 60 dager.

Lenker:
Fancy for iOS
Fancy for Android
Thefancy.com