Nå kan du se innsjekkingene til Facebook-vennene på et kart.
Nå kan du se innsjekkingene til Facebook-vennene på et kart.Vis mer

Facebook for iOS med nye funksjoner

Lar deg bryte vennskap og se vennene dine på et kart.

Facebook har i dag lansert en ny versjon av den offisielle Facebook-applikasjonen for iOS.

Oppdateringen er ikke veldig stor, men gir deg noen nye funksjoner:

  • Kartvisning av innsjekkinger - Når andre sjekker inn rundt om kring, har du til nå bare hatt mulighet til å se dette som en liste over innsjekkinger, men i den nye versjonen kan du se andres innsjekkinger på et kart.
  • Bli uvenner - Lei av en av Facebook-vennene? Tidligere måtte du gå via webgrensesnittet for å bryte vennskap med andre, men du har nå mulighet til å gjøre dette direkte via applikasjonen. Alt du trenger å gjøre er å klikke på det lille ikonet øverst i høyre hjørnet når du ser profilsiden til en venn, og deretter velge unfriend.
  • Sjekk inn på arrangementer - Mens du tidligere kun har hatt mulighet til å sjekke inn på steder, kan du nå sjekke inn på arrangementer du har blitt invitert til.
I tillegg er det gjort noen kosmetiske forandringer på varslingssiden, og nyhetsstrømmen skal være forbedret, uten at vi klarer å se de helt store forandringene akkurat der.

SAMLESIDE:

Facebook

For å få den nye versjonen, åpner du App store og går inn på updates. Har du ikke Facebook fra før, kan den lastes ned gratis via App store og inneholder da denne oppdateringen.

Artikkelen fortsetter under annonsen