Hvis du vil jobbe med Microsoft Office-dokumenter på farten, er Quickoffice et av de beste alternativene. Nå helt gratis. Foto: Pressefoto
Hvis du vil jobbe med Microsoft Office-dokumenter på farten, er Quickoffice et av de beste alternativene. Nå helt gratis. Foto: PressefotoVis mer

Få gratis Office-pakke fra Google

Laster du ned Quickoffice NÅ, får du 10 GB ekstra lagringsplass i Google Disk.

Quickoffice er en app som gjør det mulig å vise og redigere Microsoft Office-dokumenter på mobilen og nettbrettett.

Tidligere var appen kun gratis for bedriftskunder, mens vi dødelige måtte betale over 70 kroner for å laste ned og bruke den.

Nå har imidlertid Google valgt å gjøre Quickoffice gratis for alle som har en Android- eller iOS-enhet, melder selskapet på sin blogg.

Les også: Les det senere med Pocket

10 GB ekstra lagringsplass

Etter å ha lastet ned Quickoffice, kan brukere logge inn med sin Google-konto, og så begynne å redigere Word, Excel og PowerPoint-filer som de måtte ønske.

Appen er integrert med nettlagringstjenesten Google Disk, og dokumenter blir dermed tilgjengelig på tvers av enheter.

Hvis du laster ned og logger inn i appen innen den 26. september, får du dessuten 10 GB gratis lagringsplass i Google Diskde neste to årene.

Så selv om du ikke kommer til å ha bruk for QuickOffice med det første, er det likevel verdt å installere appen bare for å få de ekstra gigabytene med lagringsplass.

Quickoffice for Android (Google Play)
Quickoffice for iOS (App Store)

Les også: Lagre til Google Drive rett fra nett