Enklere å forhåndslytte i Spotify

Bare hold fingeren nede.

<strong>SMAKEBIT:</strong> Nå kan du prøvesmake sanger, album og spillelister i Spotify ved å holde fingeren nede. Foto: SPOTIFY
SMAKEBIT: Nå kan du prøvesmake sanger, album og spillelister i Spotify ved å holde fingeren nede. Foto: SPOTIFYVis mer

I den siste oppdateringen av Spotify-appen for iOS har den svenske musikktjenesten nå introdusert et par nye kjekke funksjoner.

Hold fingeren nede

Du kan nemlig holde fingeren nede på et album, en artist, en spilleliste eller en enkeltsang for å få en smakebit av innholdet. Da spilles det fra et punkt midt i sangen, og det fortsetter så lenge du holder fingeren nede.

LES OGSÅ: Slik fjernstyrer du Spotify

For spillelister og album kan du dra fingeren mellom de ulike sangene for å høre litt fra hver av dem. Slipper du, hopper appen tilbake til der du var før du begynte – om du så var midt i en annen sang.

En annen funksjon er muligheten for å sveipe en sang til høyre eller venstre. Sveiper du fra høyre blir sangen lagt til i ditt musikkbibliotek, mens du ved å sveipe fra venstre legger sangen inn i køen slik at den spilles som neste sang.

LES OGSÅ: Slik søker du smartere i Spotify

Under ser du en videosnutt som demonstrerer de omtalte funksjonene:

Oppdatert for Windows Phone

NY UTGAVE: Forleden dag kom Spotify i ny utgave for Windows Phone, som er lik versjonene for Android og iOS.
NY UTGAVE: Forleden dag kom Spotify i ny utgave for Windows Phone, som er lik versjonene for Android og iOS. Vis mer


Forleden dag ble også Windows Phone-appen oppdatert slik at den nå er blitt ganske lik versjonene for iOS og Android.

Dog er det bare iOS-versjonen som har fått nyhetene omtalt over, men funksjonene vil «snart» rulles ut til de andre plattformene, i følge Spotifys pressemelding.

Vi har selv prøvd den nye funksjonen. Merk at vi var nødt til å lukke appen og starte den på nytt for å få forhåndslyttingen til å virke (to trykk på hjem-knappen, sveip Spotify-vinduet til toppen av skjermen og start appen på nytt).

TEST: Musikkstrømming på mobilen