Slå telefonen i mellomromstasen, og vips, så dukker bildet opp på PC-en. Nesten litt magisk.
Slå telefonen i mellomromstasen, og vips, så dukker bildet opp på PC-en. Nesten litt magisk.Vis mer

Enkel overføring fra telefon til PC

Slå telefonen ned i mellomromstasten, og vips!

Hva er den enkleste måten å overføre et bilde fra mobiltelefonen til PC-en på? Overføre med kabel? Sende til seg selv på epost? Laste opp til Dropbox?

Bump gjør det enda raskere. Alt du trenger å gjøre er å merke bildet, banke telefonen i mellomromstasten på PC-en og sekunder senere vises bildet på skjermen. Enklere blir det ikke (bortsett fra DropSnap, kanskje).

Oppmerksomme DinSide kan muligens erindre at vi har skrevet om Bump før; en gratis app for iPhone og Android som enkelt lar deg overføre kontaktdata mellom to telefoner ved å banke dem i hverandre (vi anbefaler å holde fingrene imellom). Det om skjer er at tidspunktet fanges opp av telefonene sammen med den geografiske plasseringen, slik at data overføres mellom de aktuelle telefonene.

SAMLESIDE:

Apps

Siden den gangen har appen blir oppgradert til også å kunne overføre bilder til PC-en. Du laster ned Bump fra App Store eller Android Market, velger hva du vil dele og peker nettleseren på PC-en til bu.mp. For å få det til å virke må du også godta at nettleseren deler posisjonen din med tjenesten, men deretter er det fritt frem å dunke for å overføre bilder.

…og vips, overført til PC-en på sekunder.
…og vips, overført til PC-en på sekunder. Vis mer


Når bildet vises på skjermen, kan du så dra det til ønsket katalog, til en epost eller hva det måtte være.

Lenker:
Bu.mp (til PC-en)
Bump for iOS (App Store, gratis)
Bump for Android (Google Play, gratis)