Endelig syltynt fra Sony Ericsson

Blant mobilselskapene har Sony Ericsson vært langt fremme på designfronten. Men syltynne mobiler har de hoppet elegant over. Inntil nå kan det virke som.

For nå har det dukket opp spionbilder av og detaljer om en ny Sony Ericsson-mobil som tyder på at selskapet nå omfavner den tynne mobiltrenden. Mobilen med kodenavnet AI skal nemlig ha en tykkelse på kun 9,4 millimeter. Dette er kun to tredjedeler av størrelsen til Motorola Razr, som startet denne trenden for to år siden. Dessverre var det ingen av spionbildene som fokuserte på den beskjedne tykkelsen...

Med musikk

Som man kan se fra bildene i denne artikkelen vil den nye mobilen være en del av den populære Walkman-serien til Sony Ericsson. Noen vil kanskje hevde at kodenavnene til Sony Ericsson ofte er langt bedre enn de offisielle betegnelsene. Uansett sier ryktene at det offisielle navnet på AI skal bli W880i.

Designet ser ut til å ha en langt mindre plastikkfølelse enn det man ser av mobiltelefoner i dag. Av spesifikasjoner kan den skryte av et kamera med både autofokus og to megapiksler oppløsning.

Videre skal den ha støtte for Bluetooth, FM-radio med RDS-støtte og støtte for Memory Stick Micro-minnekort (M2). Hvor mye minne denne mobilen vil komme med som standard er imidlertid ikke kjent.

Endelig syltynt fra Sony Ericsson


Endelig syltynt fra Sony Ericsson


Endelig syltynt fra Sony Ericsson


Endelig syltynt fra Sony Ericsson


Billigere kameramobil

Videre ser det ut til at Sony Ericsson videreutvikler Cyber-shot-serien sin. På nettet har det også blitt spredt bilder av en kommende modell i denne serien, men den har ikke like imponerende spesifikasjoner som toppmodellen K800i.

Med bare to megapiksler oppløsning og autofokus vil den ikke overraskende ha en lavere betegnelse i produktregisteret til selskapet. Navnet skal visstnok bli K770i. Altså en telefon som ligger ganske midt mellom de siste års storselgere, K750i og K800i.

Som alltid når det gjelder rykter fra Internett har det ikke blitt bekreftet fra offisielt hold. Allikevel har det vært snakk om disse modellene i lang tid, så mye tyder på at i hvert fall deler av informasjonen kan stemme. Forhåpentligvis vil selskapet snart presentere noen nye mobiler, slik at det blir slutt på noen av spekulasjonene.

Endelig syltynt fra Sony Ericsson


Endelig syltynt fra Sony Ericsson


Endelig syltynt fra Sony Ericsson