Endelig et nyttig Bluetooth-produkt?

Får du ikke brukt din Bluetooth-mobil til noe fornuftig? Kanskje er denne norskproduserte konferansetelefonen produktet du trenger.

Konferansetelefoner er et nyttig tilllegg til ethvert møterom - og en konferansetelefon helt uten kabler blir naturligvis enda mer praktisk. Det norske selskapet Imagine noWire har nå lansert en slik løsning: En liten og hendig konferansetelefon som kobles opp ved hjelp av Bluetooth-teknologien.

Vi prøvde enheten, og den fungerer meget tilfredsstillende. Det er bare å sette opp din Bluetooth-utstyrte mobil for handsfree-tilkobling, og bruke 2U2 (som enheten heter) til å gjennomføre samtalen. Du kan styre det meste via knappene på 2U2, og for å ringe ut bruker du mobilen på vanlig måte, mens for å svare på innkommende samtale er det bare å trykke på en knapp på enheten.

Det er til og med støtte for talestyring på 2U2, slik at du kan rope opp de kontaktene du ønsker å ringe.

Selve enheten er relativt liten, og veier 253 gram. Den har en svært god batterilevetid - 450 timer på standby, og 24 timer taletid. Rekkevidden på Bluetooth er på ca. 10 meter.

2U2 produseres forøvrig i Norge (Toten Produkter), og er den første norske Bluetooth-enheten. Vi synes produktet er meget praktisk og lett å bruke, og kan være en glimrende løsning for minimalistiske arbeidsplasser som vil fjerne alt som heter ledninger. Den koster i underkant av 3.000 kroner inkludert mva, og du kan finne mer informasjon på www.imaginenowire.no.