Laugh.ly gir deg humor på mobilen

En slags Spotify for stand-up-komikk

Og du kan lytte gratis om du tåler reklame.

MYE MORO: Er du glad i stand-up, er Laugh.ly en obligatorisk app å prøve ut. Foto: Rawpixel.com / Shutterstock / NTB scanpix
MYE MORO: Er du glad i stand-up, er Laugh.ly en obligatorisk app å prøve ut. Foto: Rawpixel.com / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lei av å høre musikk når du kjører tog til og fra jobb? Da kan Laugh.ly være et godt alternativ, forbeholdt at du ikke blir flau av å le for deg selv i kupéen, selvsagt.

Dette er nemlig en strømmetjeneste som ikke baserer seg på musikk, men på ulike stand-up-show fra en rekke kjente og mindre kjente komikere.

Tusenvis av timer

Ifølge skaperne inneholder tjenesten tusenvis av timer med moro fra hundrevis av komikere, inkludert kjente navn som Kevin Hart, Sarah Silverman, Louis CK, Amy Schumer, Aziz Ansari og Chris Rock for å nevne noen.

STORT UTVALG: Laugh.ly byr på masse underholdning fra en rekke kjente komikere. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen
STORT UTVALG: Laugh.ly byr på masse underholdning fra en rekke kjente komikere. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen Vis mer

Innholdet er strukturert på flere måter, slik at du for eksempel kan høre på ting fra én komiker, eller morsomheter innenfor et tema, som politikk, barneoppdragelse, sex eller hva det måtte være.

Gratis å bruke

Innholdet kan du lytte til gratis, forbeholdt at du tåler litt reklame i ny og ne. Alternativt kan du bla opp 40 kroner i måneden for et abonnement, som fjerner reklamen og lar deg aktivere et bannefilter.

En bedre forretningsidé hadde kanskje vært å ha bannefilter på gratisversjonen og heller la deg fjerne det om du betalte, spør du oss.

Litt starttrøbbel

I Play butikk, altså Androids app-butikk, har appen fått ganske mange negative tilbakemeldinger fordi den ikke virker.

Det har vi også erfart – vi prøvde den på to Android-telefoner, og ingen av dem fungerte. Begge kjører for øvrig versjon 6.0 av Android, så kanskje er du heldigere om du kjører en eldre versjon. Uansett er det sikkert noe som blir fikset i fremtidige utgaver.

iOS-appen, derimot, virker som den skal.

Laugh.ly for Android (Play butikk, gratis)
Laugh.ly for iOS (App Store, gratis)

LES OGSÅ:
Microsofts nye Project Murphy gir oss en god latter
Wurstify gir alle på nett skjegg
Slik får du podcaster på mobilen