Bakgrunnsbilde på telefonen:

En ny, flott bakgrunn hver dag

Eller hver time om du vil.

MYE GROMT: Appen RedPapers henter de mest popuære bildene fra Reddit og bytter bakgrunnen din automatisk. Foto: Pål Joakim Pollen
MYE GROMT: Appen RedPapers henter de mest popuære bildene fra Reddit og bytter bakgrunnen din automatisk. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begynner du å bli lei av bakgrunnsbildet du har på telefonen din? Nettet flommer over av alternativer – et søk etter et nøkkelord etterfulgt av «wallpaper» gir deg som regel ganske mye fint i søkeresultatet, som du deretter kan lagre på telefonen og sette som bakgrunnsbilde.

Det finnes også egne apper med gedigne samlinger av slike bakgrunnsbilder, der du kan velge og vrake blant ulike farger, mønstre og andre kategorier.

Fyll ut feltene og vips, så får du et nytt bakgrunnsbilde hver time, hver dag eller hvert 10. minutt om du så vil. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen
Fyll ut feltene og vips, så får du et nytt bakgrunnsbilde hver time, hver dag eller hvert 10. minutt om du så vil. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen Vis mer

Henter de beste fra Reddit

Nylig snublet vi over appen RedPapers (Android), og foreløpig har den gitt oss så fine bakgrunnsbilder at vi ikke kunne la være å skrive noen ord om den.

For – her er ideen like enkel som den er genial: Du bestemmer hvor ofte bakgrunnen skal byttes, og da bytter appen automatisk bakgrunnsbildet til det bildet som er mest populært på nettstedet Reddit, i den «subredditen» du velger selv.

For vår del har vi ganske enkelt valgt subredditen /r/wallpapers, og foreløpig er vi svært fornøyde over det vi har fått servert.

Andre subredditer du kan prøve med er for eksempel:

Hvor ble dem av?

Verdt å nevne er at vi savner et par ting med appen. For det første skulle vi gjerne ha sett at tidligere brukte bakgrunner ble lagret på telefonen slik at man enkelt kunne finne frem den fra i går siden den var så fin.

Det hadde også gjort seg med en knapp som kunne trykkes for å hente neste bilde på lista – selv er jeg for eksempel ikke så glad i veldig lyse bilder som bakgrunnsbilde.

Og vi skulle gjerne hatt separate subredditer for hjemskjerm og låseskjerm.

Anbefales uansett!

RedPapers (Play butikk, gratis)

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!