E-postmobil fra Sony Ericsson

MOBILNYHET: En helt ny mobilserie fra SE er jo spennende nytt, og den første M-telefonen fokuserer på e-post-muligheter. Her er detaljene!

Med sin nye proffe og elegante mobil, M600i, håper Sony Ericsson å nå forretningsbrukere, sikkert i stor grad de som er opptatt av essensiell e-postfunksjonalitet, men ikke interesserer seg for fancy tillegg som kamera, MP3-avspilling eller lignende.

M600 baserer seg på Symbian OS 9.1 med UIQ 3.0-grensesnitt, det samme operativsystemet som den kommende P990. Den har også stor, trykksensitiv skjerm med høy oppløsning, og et tastatur som skal gjøre det ekstra effektivt å taste inn tekstmengder.


Det er også en 3G-telefon, som tillater rask nedlastning av vedlegg og dokumenter, og den kommer med et godt utvalg av programvare til håndtering av push-e-post. Samtidig følger det med virusbeskyttelse og diverse andre sikkerhetsløsninger.

M600 har ellers 80 MB minne, og støtte for en ny type minnekort, Memory Stick Micro. Et 64 MB kort følger med.

Det er ellers støtte for Bluetooth, infrarødt, USB-tilkobling og de fleste andre funksjoner man forventer fra en proff mobiltelefon.

M600 skal være tilgjengelig i løpet av andre kvartal 2006.