SkyDrive byr nå på automatisk opplasting av bilder og videoer du tar med mobilen til ditt personlige område i nettskyen. Foto: Bjørn Eirik Loftås
SkyDrive byr nå på automatisk opplasting av bilder og videoer du tar med mobilen til ditt personlige område i nettskyen. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer

Dropbox og SkyDrive for iOS oppdatert

Store forbedringer.

Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss har oppdaget verdien av å ha lagret bilder, videoer og dokumenter i nettskyen, ikke minst når man ønsker tilgang til samlingene fra mobiler og nettbrett på farten.

Nå har to av de mest populære nettskytjenestene, Dropbox og Microsoft SkyDrive nettopp kommet med oppdaterte apper for iOS (iPhone, iPad) som utvider funksjonaliteten.

Les også: Facebook med ny Messenger-app

Endelig automatisk opplasting

SkyDrive er nå kommet til versjon 4.0, og den største nyheten i denne versjonen er automatisk opplasting av bilder og video fra kamerarullen. Denne funksjonaliteten har ligget i Dropbox ganske lenge. I tillegg har appen fått forbedret integrasjon mot Office Mobile for iPhone og OneNote, du kan nå blant annet redigere Office-dokumenter direkte fra SkyDrive.

Dessuten er grensesnittet endret for å gi en mer sømløs iOS 7-opplevelse, ytelsen skal være forbedret og diverse bugs skal være fjernet.

Bilder fra nye SkyDrive:


Les også: Samleside: apper

Utvidet fildeling

Dropbox 3.0 har også fått nytt iOS 7-grensesnitt, og støtte for fildeling via AirDrop. I tillegg skal appen nå by på langt enklere deling og eksport av filer til andre apper på mobilen/nettbrettet, forbedret ytelse og en diverse bug-fikser.

Også iPad-opplevelsen skal være forbedret, blant annet skal du kunne veksle mellom fullskjermvisning av bilder og miniatyrvisning bare ved å prikke på dem.

Bilder fra nye Dropbox:


Begge appene er på plass i App Store.

Les også: Ti smarte apper for alle smartmobiler

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer