Med doubleTwist AirSync kan du overføre bilder, video og musikk mellom mobiltelefonen og PC-en, og også vise innhold fra mobiltelefonen direkte på Xbox 360 og PlayStation 3.
Med doubleTwist AirSync kan du overføre bilder, video og musikk mellom mobiltelefonen og PC-en, og også vise innhold fra mobiltelefonen direkte på Xbox 360 og PlayStation 3.Vis mer

doubleTwist AirSync lar deg synke trådløst

Hvem trenger vel kabel?

Mens Apple fortsatt sverger til USB-kabelen når du vil overføre innhold mellom iPhone og PC-en, har DVD-Jons doubleTwist-programvare nå fått støtte for trådløs overføring av filer.

Vi har skrevet om DoubleTwist tidligere der vi tok for oss funksjonaliteten. DoubleTwist består av et program (svært likt iTunes) som installeres på PC-en (Windows/Mac), samt en Android-applikasjon som kjører på telefonen din. Når du har paret disse to, kan du lett overføre bilder, video og musikk frem og tilbake mellom de to enhetene.

Det ekstra kjekke er at video lar seg overføre uansett hva slags format de er i - DoubleTwist konverterer til et format som lar seg spille av telefonen din.

Rett før jul lanserte DoubleTwist AirSync, som lar deg bruke DoubleTwist-programvaren over et trådløst nettverk som om den var koblet fysisk med kabel. Appen koster ca 30 kroner i Android Market (DoubleTwist AirSync). I tillegg kreves det at du laster ned doubeTwist Player (gratis).

Når du så starter AirSync, trykker du på startknappen og får da opp en femsifret kode som du må angi i programvaren på PC-en (enheten dukker automatisk opp så lenge begge er tilkoblet det samme trådløse nettverket):

doubleTwist AirSync lar deg synke trådløstNår det er gjort, er forbindelsen opprettet – du kan nå bruke DoubleTwist-programmet på PC-en (som snapper opp alt fra iTunes, alle videoer du har lagret etc.) og overføre direkte til telefonen ved å dra og slippe. Helt uten kabel.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En bonus er at du også får med AirTwist. Når denne er aktiv, kan du streame filmer, bilder og musikk direkte til Xbox 360/PlayStation 3 så lenge de er koblet på samme trådløse nettverk.

Lenker:
doubleTwist
doubleTwist Player (Android-app, gratis)
doubleTwist AirSync (30,-)