Djuice-kunder blir Telenor Nonstop-kunder

Djuice legger ned

Skal ikke ha negative konsekvenser for kundene.

FORSVINNER: Likte du plastelinafigurene til DJuice? Nå forsvinner selskapet, og dermed trolig reklamene, til fordel for Telenor. Foto: Djuice
FORSVINNER: Likte du plastelinafigurene til DJuice? Nå forsvinner selskapet, og dermed trolig reklamene, til fordel for Telenor. Foto: Djuice Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I år 2000 starta Telenor datterselskapet Djuice. Dette skulle være Telenors våpen i kampen om de yngste mobilkundene, med blant annet lavere priser og fokus på musikknedlasting.

Siden den gang har de plastelinabaserte Djuice-reklamene blitt et kjent syn på norske TV-skjermer. Men nå, 17 år senere, er det slutt.

- Nå ser vi at Telenor-merkevaren er godt posisjonert for å håndtere denne aldersgruppen selv, sier mobilsjef Bjørn Ivar Moen i Telenor i en pressemelding.

Fra Djuice til Telenor Nonstop

Djuice har på mange måter alltid «vært» Telenor, og de to merkevarene har blant annet hatt felles kundeservice og salgsorganisasjon. Men alle Djuice-kunder blir nå «virkelige» Telenor-kunder.

Nærmere bestemt vil eksisterende kunder av Djuice sine Nonstop-abonnementer automatisk flyttes over til tilsvarende Telenor Nonstop-abonnementer.

Disse abonnementene blir laget for dette formålet, og vil ikke tilbys andre.

Skal beholde prisene

Telenor lover at kundene skal beholde prisene sine. En rask sjekk av Telenor Nonstop-prisene bekrefter dette, med blant annet 5 GB til 299 kroner måneden. Dette tar Telenor egentlig 399 kroner for – så omleggingen vil trolig føre til at også Telenors vanlige priser bør presses ned.

Telenor hevder videre at vilkårene for tidligere Djuice-kunder også kan bli bedre. For enkelte tjenester, som ubegrenset skylagring, har tidligere vært forbeholdt Telenor-kunder.

Om du opplever at vilkårene ikke blir like gode, er loven klar på at du da har krav på å gå ut av avtalen uten kostnader, selv om du måtte ha eventuelle bindingstider.

Lettere for seg selv

På nettsidene sine lover Telenor at tjenester som Djuice sin Mine sider fortsatt vil fungere, i alle fall inntil videre. Samtidig oppfordres tidligere Djuice-kunder til å heller laste ned Min Telenor-appen.

- Djuice og Telenor har allerede felles IT-plattform, salgsorganisasjon og kundeservice. Djuice er med andre ord tett knyttet til Telenor, og vi ser også at kundene i stor grad oppfatter det slik, oppsummerer Moen i Telenor.

- Når vi nå slår sammen merkevarene, gjør vi det bedre for kundene – og enklere for oss selv. Kundene får alle Telenor-fordelene – inkludert ubegrenset lagring i Min Sky – til samme pris som de har i dag. Og vi blir en mer fokusert Telenor-organisasjon.

LES OGSÅ:
Hva betyr egentlig det nye «data rollover»-begrepet?
Her er Norges billigste mobilabonnementer
Dine rettigheter om prisene på mobilabonnementet plutselig øker

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!