iOS-hits går også unna på Android. Foto: Imangi Studios
iOS-hits går også unna på Android. Foto: Imangi Studios Vis mer

Dette spillet er en Android-suksess

Lastet ned fem millioner ganger på to uker.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Android-brukere er sultne etter nye spill, spesielt titler som har hatt suksess på andre plattformer.

Temple Run er et glimrende eksempel, spillet har vært kjempepopulært på iOS, og er blitt lastet ned mange titalls millioner ganger.

Lynrask suksess

Android-versjonen av Temple Run ble utgitt for drøye to uker siden, og har nå passert fem millioner nedlastninger. Spillet er for øyeblikket det mest nedlastede gratisspillet til Android, og har passert Angry Birds Space.

Temple Run bekrefter igjen at strategien å lansere et spill på iOS først, bygge opp populariteten der, for så å slippe en Android-versjon, lønner seg.

Dette spillet er en Android-suksess


Den fulle oversikten over de mest populære spillene på Android kan du se her.

Puzzlespill er en sikker vinner

Situasjonen på iPhone er litt annerledes: Nykommeren Rumble ligger allerede øverst på listen av de mest populære gratisspillene, mens Temple Run befinner seg langt nede - spillet har med andre ord kanskje utspilt sin rolle på iOS-plattformen? Blant de betalte spillene på iOS er det selvsagt Angry Birds Space som trygt sitter på førsteplassen. Akkurat som på Android.

Tok av i rekordfart: Angry Birds Space
To minutter, og vi ble hekta: Rumble, den nye spilldilla?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer