Det ultimate iPhone-dekselet

Med Logitech Case+ får du alt i ett.

<b>UTSKIFTBART DEKSEL:</b> Trenger du et stativ til mobilen, eller kanskje ekstra strøm? Med Case+ kan du få flere funksjoner med samme deksel. Foto: LOGITECH
UTSKIFTBART DEKSEL: Trenger du et stativ til mobilen, eller kanskje ekstra strøm? Med Case+ kan du få flere funksjoner med samme deksel. Foto: LOGITECHVis mer

Det finnes et mobildeksel for alt, enten det er ren beskyttelse, ekstra batteri eller feste til bilholderen.

Men hva om det var mulig å slå sammen alle disse funksjonene slik at man slapp å bytte deksel hver gang man endret behov?

Jo da, det er et ilandsproblem, men det er kjedelig å ta av et deksel for å så sette på et nytt, og det blir fort dyrt å kjøpe mange av dem også.

Møt Logitech Case+, det smarteste iPhone-dekselet vi har sett til nå.

Les også: Deksel med ekstra lagringsplass

Koster

Ja, og kanskje det dyreste også. Prisen er 199 dollar, rundt 1.200 kroner. Det er riktignok den amerikanske prisen, her til lands vil den antagelig koste opp mot 1.500 kroner, om ikke mer.

Men så får man langt flere funksjoner også.

Magnetisk

Case+ er nemlig modulbasert. Det består av en grunnstamme, som er et helt enkelt beskyttende deksel med en magnetisk stripe på baksiden. Denne er ikke bare til pynt, men skal også brukes til å koble på tilbehør.

Blant ekstrautstyret som følger med i pakken finner vi:

tilt+ - et Smart Cover-lignende omslag som skal kunne brukes som stativ, holder for ørepropper eller feste til kjøleskap eller lignende.

Det ultimate iPhone-dekselet


+energy - et nødbatteri på 2.300mAh som gir deg én ekstra lading til telefonen.

Det ultimate iPhone-dekselet


+wallet - en lommebok med plass til betalingskort og litt kontanter. Logitech lover at den er utstyrt med beskyttelsesteknolgi slik at kortene ikke blir avmagnetisert.

Det ultimate iPhone-dekselet


+drive - en bilholder som kan festes i dashbordet eller frontruta ved hjelp av en sugekopp.

Det ultimate iPhone-dekselet


Ifølge Logitech kommer det til å bli lansert mer tilbehør etter hvert også.

Så her har man i hvert fall fem-seks forskjellige typer deksler i ett, noe som er praktisk av flere årsaker nevnt ovenfor, og gjør at man i lengden vil kunne spare både penger og plass i dekselskuffen. Det kan vi like!

Les også: Dekselet som gir iPhone tastatur

Alternativer?

Ideen er ikke helt ny. Wallee M er en lignende type løsning som lar deg feste mobilen nesten hvor som helst ved hjelp av magneter, men tilbehøret her er stasjonært, og gir ingen ekstrafunksjon til selve telefonen.

Mophie Space Pack er et annet iPhone-deksel som kommer med ekstra lagringsplass.

Case+ slippes for salg i løpet av mai, men foreløpig bare i USA. I skrivende stund finnes det også bare en versjon for iPhone 5/5S. Om det kommer til Norge, eller til andre telefoner, gjenstår å se.

Les også: Dekselet du kan bygge lego på