– Derfor er SkyDrive bedre enn iCloud

Microsoft skal friste Apple-brukere.

Microsoft vil gjerne friste Mac-brukere. Foto: Microsoft
Microsoft vil gjerne friste Mac-brukere. Foto: Microsoft Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Microsofts nettsky-tjeneste SkyDrive har den siste tiden fått en betydelig overhaling, og fremstår nå som en meget kompetent løsning, med gode priser, mye gratislagring og støtte for mange operativsystemer.

Frister med mer

Nå skal Microsoft også overbevise Apple-brukere at deres nettsky-løsning er veien å gå, og har laget en egen nettside som går gjennom fordelene til SkyDrive versus iCloud (som er kun tilgjengelig for Apple-brukere).

Microsofts hovedpoeng er at du kan få tilgang til alle dine filer når som helst - og det er uten tvil en av de store ulempene med iCloud, da tjenesten ikke fungerer som praktisk "backup".

Mer fleksibelt

Dessuten påpeker de at iCloud fungerer dårlig med Office-produkter, selv om støtten for iWork er god. Naturligvis er Office og SkyDrive tett integrert, selv på Mac.

Og til slutt kan du dele filene du har liggende på SkyDrive med hvem som helst, og det samme gjelder notater fra OneNote. Igjen fremhever Microsoft integrasjonen der.

Til slutt har Microsoft også satt sammen en video der de går gjennom fordelene til SkyDrive punkt for punkt. Se den her:

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!