Du kan synkronisere filene dine via iCloud, noe som er en glimrende løsning.
Du kan synkronisere filene dine via iCloud, noe som er en glimrende løsning.Vis mer

Denne er essensiell for iPhone-brukere

Filutforsker med iCloud-støtte.

iOS er kanskje ikke verdens mest fleksible operativsystem, men mange prøver å utvide funksjonaliteten, først og fremst gjennom apper.

For dem som er opptatt av filbehandling på tradisjonelt vis, har vi for eksempel nå QuasiDisk, en veldig smart filutforsker som lar deg kopiere over og håndtere de fleste filtypene på din iPhone, iPod Touch eller iPad. Dermed kan du bruke i-enheten som nærmest som en ekstern disk.

Bred støtte

Diverse Microsoft-filformater, PDF, HTML og Apple-formater kan vises direkte, samt de fleste relevante formater for bilder, video og musikk. Appen finner også aktuelle tredjepartsapplikasjoner hvis det møter på et format det ikke støtter.

Enkel synkronisering

Det mest interessante er imidlertid at filer kan synkroniseres over >iCloud, og på den måten automatisk bli tilgjengelig på flere enheter. Du kan også starte en innebygd FTP-server for å overføre filer til enhetene trådløst, eller via fildelingsfunksjonen i iTunes:

Denne er essensiell for iPhone-brukere


Du kan opprette flere mapper, slette filer, klippe, kopiere og lime direkte i appen.

Det hele virker fleksibelt og enkelt å bruke, og vi kan tenke oss at veldig mange som ønsker mer kontroll på filene på Apple-enheten vil være glade for programmet.

Det koster 14 kroner, og du finner mer informasjon på iTunes.