Cyber monday-tilbud 2019

De beste kjøpene på cyber monday

Aldri har denne toppmodellen vært billigere.

ALDRI VÆRT BILLIGERE: I dag, på cyber monday, får du Huawei P20 Pro til 3333 kroner. Foto: Pål Joakim Pollen
ALDRI VÆRT BILLIGERE: I dag, på cyber monday, får du Huawei P20 Pro til 3333 kroner. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Forrige uke var det black friday, men også i dag er det en stor tilbudsdag - cyber monday.

Cyber monday-begrepet ble klekket ut av amerikanske nettbutikker i 2005, som et motsvar på black friday, som den gangen fortonet seg mest i fysiske butikker. Nå skal det sies at behovet for en egen nettbutikk-variant av black friday kanskje ikke er like nødvendig i 2019, men vi sier nå uansett ikke nei takk til gode tilbud.

Dog er det veldig få av cyber monday-tilbudene som er spesifikke for i dag – stort sett dreier det seg om black week/black friday-tilbud som videreføres med en ekstra dag.

Her er dog ett tilbud som vi anser som svært godt:

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro var en av fjorårets aller beste telefoner og var den første Huawei-telefonen hvis mobilkamera bød på en svært god nattmodus. Telefonen har også en flott skjerm med tynne rammer, et stort batteri som lades lynraskt og oppleves ellers som en svært kjapp og fin telefon. Den er også vanntett og kan brukes som en «PC» om du kobler den til en TV.

I dag har Elkjøp senket prisen til 3.333 kroner for 128 GB-utgaven, som er den laveste prisen telefonen har hatt til nå, og den kostet 8500 kroner da den kom i butikkene for halvannet år siden.

>> Dinsides test av Huawei P20 Pro

En mengde tilbud gjelder fortsatt

På black friday publiserte vi en artikkel med 36 gode tilbud. Mange av prisene gjelder også på cyber monday, så i stedet for å presentere en reprise av dem i dag, har vi heller valgt å utheve produktene i black friday-artikkelen hvis tilbud fortsatt gjelder i dag:

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!