Sveip hånda over, og så kommer neste sang. Elegant når du lager mat, for eksempel.
Sveip hånda over, og så kommer neste sang. Elegant når du lager mat, for eksempel.Vis mer

Bytt sang med et vink

Android-app lar deg styre musikken uten å røre telefonen.

Hører du ofte på musikk på telefonen? Da har du sikkert mang en gang irritert deg over at skjermen slukker etter et gitt tidsintervall, hvorpå du er nødt til å slå på skjermen igjen for å bytte til neste sang i spillelista.

LES OGSÅ:

I tillegg er ikke det alltid like passende å knotte på skjermen; for eksempel når du lager mat, jogger på en tredemølle eller kjører bil.

Med Wave control skifter du sang nærmest på magisk vis ved å sveipe hånda noen centimeter fra telefonen.

Bytt sang med et vink

Appen utnytter telefonens nærhetssensor som er å finne på de aller, aller fleste Android-telefoner; stort sett over skjermen.

Til vanlig brukes den for eksempel til å slå av skjermen når du holder telefonen inntil øret, og enkelte telefoner har også funksjonalitet der telefonen ringer høyere dersom den ligger i lomma eller i en sekk.

Også når skjermen er slått av

Dette fungerer altså selv om skjermen er slått av (hvis du vil). Stryker du hånda over telefonen hopper den til neste sang, to ganger hopper til forrige sang, mens du også kan holde hånda over et lite halvsekund for å pause avspillingen.

Appen kan også brukes i forbindelse med telefonsamtaler – ett sveip over telefonen stopper ringelyden og to sveip besvarer samtalen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan scanne denne strekkoden for å laste ned Wave Control fra Google Play (gratis).
Du kan scanne denne strekkoden for å laste ned Wave Control fra Google Play (gratis). Vis mer

Appen støtter alle musikk- og videoapplikasjoner som har muligheten for styring via øreproppknapper. Vi nevner i fleng Spotify, PowerAMP, DoubleTwist, Winamp, MX Player, MixZing, Samsung Music Player og flere til.

Funksjonaliteten nevnt til nå er gratis – om du vil kan du også oppgradere til pro-versjonen for 22 kroner som fjerner annonsene i programmet, åpner for flere snarveier og så videre.

Wave Control (Google Play, gratis)

SAMLESIDE:

APPER