B&O utsetter designmobil

Samsung og Bang & Olufsen annonserte med brask og bram den litt merkelige designmobilen Serene tidligere i år. Nå viser det seg at lanseringen utsettes et par måneder.

Mobiltelefonen Serene skulle revolusjonere mobilverdenen, med spennende design og flott lyd. Mye på grunn av ressursene fra det danske selskapet Bang & Olufsen. Nå viser det seg imidlertid at den planlagte førjulslanseringen utsettes.

Brikken brenner

Flipptelefonen har nemlig en automatisk åpningsmekanisme som ikke fungerer helt som ventet. I noen tilfeller fører nemlig denne mekanismen til at brikken som er ansvarlig for å lade strøm brenner opp.

En lite heldig bieffekt som de to selskapene selvsagt må fikses før telefonen slippes på markedet. Telefonen, som var ventet i butikkene i november-desember, skal nå ikke dukke opp før i februar.

 Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer


Mye for lite

Vi har så vidt testet denne telefonen og ved første øyekast ble vi ikke imponert. For selv om designet unektelig er både nyskapende og spennende er den lite funksjonell i praksis. De teknologiske funksjonene er også heller begrensede.

Noe som er skuffende på en telefon som drar seg opp mot ti tusen kroner. Nå er jo dette en meget spesiell designmobil og da er folk mer villig til å betale ganske mye for relativt lite. Det innrømmer da også Bang & Olufsen selv på spørsmål fra DinSide.no