<strong><strong>VRI FINGEREN:</strong></strong> Med FingerAngle kan du vri én finger rundt på skjermen for å utføre handlinger deretter. Foto: QEEXO
VRI FINGEREN: Med FingerAngle kan du vri én finger rundt på skjermen for å utføre handlinger deretter. Foto: QEEXO Vis mer

Blir FingerAngle fremtidens berøringsteknologi?

Spennende konsept, spesielt for de minste skjermene.

Publisert
Sist oppdatert

Da vi testet iPhone 6s og 6s Plus tidligere i år, satte vi veldig pris på Apples 3D Touch-teknologi, der telefonen også kan registrere hvor hardt du trykker på skjermen.

Det muliggjør nye måter å interagere med telefonen på, for eksempel for å få opp ekstra menyvalg eller ta en liten sniktitt på en nettside før man eventuelt bestemmer seg for å åpne den – ved å trykke fingeren enda litt hardere inn.

LES MER: Slik virker 3D Touch på iPhone

Magi med én finger

Folkene i Qeexo har imidlertid kommet med en ganske snedig løsning. Deres FingerAngle-teknologi kan nemlig registere vinkelen fingeren din har mot skjermen.

Spesielt på de minste skjermene (smartklokker og lignende) kan dette være veldig smart. I videoen under kan du se hvordan man kan zoome i kart, endre volum, rotere et objekt og mer til med bare én finger:

Programvarebasert

Teknologien er helt programvarebasert og skal derfor kunne brukes også på eksisterende enheter via en programvareoppdatering.

Så gjenstår det å se om en elektronikkgigant eller tre vil omfavne løsningen og lisensiere den.

LES OGSÅ: Denne PC-en har hverken mus eller tastatur

Slik fungerer 3D-touch på nye iPhone 6s. Imponert?Les mer her:http://www.dinside.no/935024/s

Posted by DinSide.no on 25. oktober 2015

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer