Bli varslet om app-tilbud

Lyst på en app som du synes er litt for dyr?

Hver eneste dag er det apper på salg i Apples og Googles app-butikker. Foto: All over press
Hver eneste dag er det apper på salg i Apples og Googles app-butikker. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange apper er gratis, og mange koster en sjukroning. Dog finnes det også apper som koster langt mer, og som du kanskje har lyst på, men ikke vil ta deg råd til.

Både i App Store og Google Play er det stadig salg på apper og spill. Det kan være at utvikleren har jubileum, at de kommer med en ny app eller at det er salg i forbindelse med en høytid.

Spesielt det siste er aktuelt nå, og for eksempel har det tidligere vært slik at topplistene i App Store fryses rett før juleferien. Da er det smart å ligge på topplisten for å være synlig for alle som får en ny iOS-enhet under juletreet, og derfor setter mange ned prisene for å øke salget før disse listene fryses.

Det finnes flere tjenester hvis formål er å holde deg oppdatert på prisreduksjoner i de respektive app-butikkene. Vi har tidligere omtalt løsninger som Appshopper og AppsGoneFree; begge for iOS.

I dag trekker vi frem to apper for henholdsvis Android og iOS som begge gir deg oversikt over populære apper som settes ned i pris, men der begge også har en kjekk ekstrafunskjon; muligheten for selv å overvåke «ønskelisten». Dermed får du beskjed dersom for eksempel hundrekronersappen TSF Shell plutselig får en prisreduksjon, om du har hatt lyst på, men ikke råd til den.

Les også: 18 anbefalte Android-apper

Bli varslet om app-tilbud


AppSales for Android

Denne appen følger med på prisvariasjoner i Google Play-butikken og tipser deg om de mest populære. Via oppsettet kan du også filtrere hva du får se, slik at du for eksempel kan angi at det skal være minst 40% rabatt og at minst 5000 har lastet ned appen.

Ved å klikke på øye-ikonet på en app, legger du den til i en såkalt «watchlist» for deretter å overvåke appen. Du mottar så en pushvarsling dersom den reduseres i pris. I tillegg har du mulighet til å se prishistorikk for hver app.

PS! AppSales legger seg også til delingsmenyen, så hvis du ser på en app i Google Play-butikken, kan du trykke på dele-ikonet for deretter å velge prishistorikk via AppSales.

Bli varslet om app-tilbud


Appsfire for iOS

Denne appen fikk en gigantisk oppdatering forleden dag og fremstår særdeles elegant. Her kan du få app-anbefalinger basert på hva du liker fra før, eller hva vennene dine liker dersom du kobler inn Facebook-kontoen din.

I likhet med AppSales kan også Appsfire overvåke apper du plukker ut, som du selv kan sortere i lister; såkalte «app mixes». I tillegg finnes prishistorikk per app.

Les også:

Samlesider:

Android-apper

iOS-apper

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer