<B>DER VAR DEN:</B> Lommetyvene skal få slite litt med å få tak i denne mobiltelefonen. Foto: Produsenten
DER VAR DEN: Lommetyvene skal få slite litt med å få tak i denne mobiltelefonen. Foto: ProdusentenVis mer

BH som skjuler mer enn to ting

Hvis tyvene kommer til her må du først gi din tillatelse.

Mange har sikkert glemt at BH står for brystholder, men det er ikke så farlig. Nå som JoeyBra er her kan det være vi må revurdere hele forkortelsen, for eksempel til noe mer dekkende som BMH - bryst- og mobilholder.

LES OGSÅ:

I et forsøk på å demme opp for stadig frekkere og mer pågående lommetyver, har de to studentene Kyle Bartlow og Mariah Gentry fra Universitetet i Washington utviklet nettopp Joeybra. Den beskrives som "sexy og funksjonell", to ord som vanligvis står like godt til hverandre som "is og kaviar", men utseendet er forsåvidt ikke det viktigste.

Gi og få

- TAR DU VISA? Det er også mulig å lagre kredittkort, ID-kort og liknende i JoeyBra. Foto: Produsenten
- TAR DU VISA? Det er også mulig å lagre kredittkort, ID-kort og liknende i JoeyBra. Foto: Produsenten Vis mer

Det viktigste er at BHen kan ta vare på mobiltelefonen din, og det uten at den er synlig mens du spretter rundt på dansegulvet under lett påvirkning av alkolholdige substanser. En liten lomme på hver side av BHen kan holde på plass alt fra mobilen til kredittkort, legitimasjon og - sies det -
nøkler, uten at det skal være synlig fra utsiden.

Løper du rundt med et nøkkelknippe som er så stort at du ofte blir tatt for å være borettslagets vaktmester er det ikke sikkert at lagringsplassen forblir like skjult.

JoeyBra kommer i salg salg i løpet av juni 2012, og kommer i tre størrelser: Small, Medium og Large.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Produktet er forøvrig finanisert via den fabelaktige Kickstarter-tjenesten, en slags crowdsourcing-tjeneste der gründere med gode idéer kan samle inn penger, for eksempel mot visse gjenytelser. I dette tilfellet sikrer du deg en t-skjorte hvis du gir 25 dollar, eller du kan få en JoeyBra hvis du gir 30 dollar.

Prisen på JoeyBra vil ligge på 20 dollar, eller rundt 120 norske kroner. Frakt kommer i tillegg.