Beltet som kan lade telefonen

Med dette går du aldri tom for strøm.

<strong>BELTEBATTERI:</strong> Lei av å gå tom for strøm? Da kan dette beltet være en reddende engel. Foto: ION TECH WEAR
BELTEBATTERI: Lei av å gå tom for strøm? Da kan dette beltet være en reddende engel. Foto: ION TECH WEAR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nødladere er kjekke å ha med seg på tur. Når batteriprosenten blir ubekvemt lav på telefonen og du ikke er i nærheten av en stikkontakt, er det lite som er så befriende som å dra frem en nødlader fra innerlomma og plugge i telefonen.

Tidligere denne måneden testet vi for eksempel nødladeren iWalk Extreme Trio, som vi belønnet med en sekser på terningen.

Lading fra beltet

Skjønt – å lade telefonen trenger ikke å innebære at du må bære på en klump i lomma. Ion belt er nemlig et tilsynelatende vanlig belte som har en stor hemmelighet innabords.

På innsiden har skaperne nemlig plassert et 3000mAh-batteri, slik at du kan bruke beltet til å lade en telefon, et nettbrett eller lignende. Med den kapasiteten vil man klare å lade 75-100 prosent på de fleste telefoner i dagens marked.

Dermed blir du ikke tatt med buksa nede, hverken bokstavelig eller billedlig.

USB på beltespenna

SMART: Beltespenna kan du tre rett inn i en vanlig lader for å lade opp batteriene i Ion-beltet. Foto: ION TECH WEAR
SMART: Beltespenna kan du tre rett inn i en vanlig lader for å lade opp batteriene i Ion-beltet. Foto: ION TECH WEAR Vis mer


For å lade beltet, plugger du rett og slett beltespenna i en USB-port; det være seg i en PC eller på en mobillader.

På enden av beltet sitter det så en USB-port slik at du kan putte i ladekabelen til telefonen din.

LES OGSÅ: Løsningen som gjør det slutt på ledningskrøll

Beltet kommer i tre størrelser avhengig av midjemål og har også batteriindikatorer som viser hvor mye gjenstående batteri beltet har.

image: Beltet som kan lade telefonen


Kickstarter-prosjekt


Skaperen av The Ion Belt, Aaron Krause, lagde i sin tid svampen «Scrub daddy», som gjorde det stort i det amerikanske TV-showet Shark Tank. Nå har han lansert The Ion Belt på folkefinansieringstjenesten Kickstarter der han ber om 50.000 dollar for å realisere ideen.

Minimumsbeløpet du må sponse med for å motta et belte når/hvis det er ferdig, er 93 dollar inkludert frakt, eller rundt 800 kroner med dagens kurs. Dermed havner totalregningen for oss nordmenn fort på rundt 1200 kroner med moms og tollgebyr. Målsetningen er å ha produktet klart juni 2016.

Som vanlig påpeker vi at det å støtte et folkefinansieringsprosjekt ikke er det samme som å forhåndsbestille produktet. Det kan bli forsinket, annerledes enn forespeilet eller ikke noe av i det hele tatt – du betaler rett og slett for at prosjekteieren får penger til å kunne fullføre sine planer.

Mer info får du på Kickstarter-siden.