Boxcar samler push-varsler slik at du slipper å miste de som blir erstattet med nye.
Boxcar samler push-varsler slik at du slipper å miste de som blir erstattet med nye.Vis mer

Bedre push-meldinger på iPhone/iPad

Gratis app for iPhone gir deg oversikt over varslingene.

Mye positivt kan sies om iPhone, men en ting Apple fortsatt ikke har laget noe god løsning på, er varslingssystemet, der det kun er plass til én melding av gangen.

Får du to varsler vil den første bare forsvinne, noe som er løst langt bedre for eksempel i Android, der du kan trekke ned en rullegardinmeny med de siste varslingene.

Skaperne av Boxcar har lenge prøvd å løse dette mer elegant, og i den siste versjonen (4.0) er hele appen blitt skrevet om og fremstår nå som betydelig bedre enn før.

Boxcar er gratis å laste ned (21,- for reklamefri versjon) og gir deg mulighet til å sette opp varslinger fra Twitter (inkludert søketreff, direktemeldinger, svar og listeoppføringer), Facebook, e-post, RSS-strømmer og mer til.


Tar vare på alle varslingene

Så fort det skjer en hendelse, får du beskjed om det på telefonen, men der iOS dytter ut de gamle meldingene når nye kommer til, samler Boxcar dem på en oversiktlig måte, der du også kan gå inn på hver enkel tjeneste for å se meldingene som har kommet fra den aktuelle tjenesten.

I tillegg kan du bruke Boxcar sammen med Growl ( (meldingssystem for Mac og Windows), slik at Growl-beskjeder som dukker opp på datamaskinen også dukker opp på telefonen.

Boxcar er tilgjengelig i App Store og er kompatibelt både med iPhone, iPod Touch og iPad.

Tema:

iPhone/iPad