Avansert Filofax

Her har vi samlet de rimeligste modellene, mest for deg med behov for en stilig, avansert og digital Filofax.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Palm m100

M-serien fra Palm har blant annet utskiftbare deksler.
M-serien fra Palm har blant annet utskiftbare deksler. Vis mer

Palm m100 er Palms fremste ungdomsmodell, og med en pris på rundt 1.700 kroner er den også en av de billigste i denne oversikten. PDAen er utstyrt med operativsystemet PalmOS 3.5 (kan ikke oppgraderes), og har 2 MB minne. Etter at du har lastet ned et ekstra program fra nettet, kan du sende og motta e-post ved å koble PDAen til en mobiltelefon. Palm m100 er veldig brukervennlig og har mange utbyggingsmuligheter. Denne modellen kan imidlertid ikke synkronisere e-post med PCen.

Les vår test av Palm m100

Palm m105

Dersom du legger i 500 kroner ekstra, får du den nyeste versjon av Palms M-serie, modell m105. Denne har 8 MB minne og et e-post program som følger med på den vedlagte CD-en.

Cassiopeia PV-750

Cassiopeia PV-750 fra Casio
Cassiopeia PV-750 fra Casio Vis mer

Cassiopeia PV-750 fra Casio er utstyrt med et integrert modem og en infrarød port som gjør at du enkelt kan sende og motta e-post via mobilen. Du kan også synkronisere PDAen med data på en stasjonær PC. I vår test av PV-750 var det nettopp den gode e-post funksjonen som trakk opp resultatet. Viktigere var det dessverre med det som trakk mest ned, nemlig brukervennligheten. Modellen mangler blant annet program for håndskrift-gjenkjenning. Internminnet er på 2 MB, og prisen er lik Palm m100, omtrent 1.700 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les vår test av Cassiopeia PV-750

Palm IIIxe

Palm IIIxe er en av verdens mest solgte PDAer.
Palm IIIxe er en av verdens mest solgte PDAer. Vis mer

IIIxe er uten tvil en av de mest populære modellene fra markedslederen Palm. Kanskje ikke så rart med sin vennlige pris på 2.400 kroner kombinert med god brukervennlighet? PDAen leveres med operativsystemet PalmOS 3.5, men kan oppgraderes. Internminnet er på 8 MB.

PDAen tilbyr selvsagt alle basisfunksjonene til Palm-systemet, som kalender, kalkulator, adressebok, utgifter, notatblokk og oppgaveliste. Videre kan du synkronisere Palmen med din stasjonære eller bærbare PC, og utveksle e-post og kontaktdata som du har lagret i Microsoft Outlook på PCen.

Les vår test av Palm IIIxe

Er du ute etter en kraftigere håndholdt PC med flere bruksområder, se oversikten over mobilt kontor.