BEST: Her er noen av Android-produktene vi likte best i år.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
BEST: Her er noen av Android-produktene vi likte best i år. Foto: Ole Petter Baugerød StokkeVis mer

Årets beste Android-produkter

Nettets Android-brukere har talt. Men vi er ikke enig med alt.

Nettstedet Android Central er et av verdens største tilholdssteder for Android-brukere.

Gjennom sine mange tusen brukere har de nå kåret 2011s beste Android-produkter.

Og i nesten alle tilfellene har DinSide-redaksjonen deres andreplass som vår førsteplass.

Her er appene DinSide-leserne likte best i 2011!

BEST: Samsung Galaxy S II.
BEST: Samsung Galaxy S II. Vis mer


Beste telefon: Samsung Galaxy Nexus

(Nesten: Samsung Galaxy S II)
Android Central ble ikke overrasket over at Androids ferske flaggskip stakk av med seieren. Men de innrømmer at Ice Cream Sandwich-modellen er langt fra feilfri. Akkurat dét er vi hjertens enige i. Faktisk fikk ikke telefonen mer enn fire øyne på terningen da DinSide testet den tidligere i desember. Noe mange var svært uenige i.

Les også: Test av Samsung Galaxy Nexus

Dermed står vi fortsatt på at Android Centrals "runner up" Samsung Galaxy S II er årets beste Android-telefon. Og Ice Cream Sandwich skal den få i løpet av neste år, uansett.

Les også: Test av Samsung Galaxy S II

BEST: Asus Transformer Prime.  Foto: Pål Joakim Olsen
BEST: Asus Transformer Prime. Foto: Pål Joakim Olsen Vis mer


Beste nettbrett: Samsung Galaxy Tab 10.1

(Nesten: Asus Transformer Prime)
Også her er DinSide uenig med Android Centrals brukere. De kårer Samsung Galaxy Tab 10.1 til årets beste nettbrett; et nettbrett vi ga terningkast fem da vi testet det. Absolutt bra, men ikke best.

Les også: Test av Samsung Galaxy Tab 10.1

Artikkelen fortsetter under annonsen

Andreplassen hos Android Central gikk til Asus Transformer Prime, og dette er det eneste Android-brettet DinSide har gitt terningkast seks. Med andre ord mener vi Prime er årets absolutt beste nettbrett.

Les også: Test av Asus Transformer Prime

GØY: Cut the Rope.  Foto: Skjermdump fra Nexus S
GØY: Cut the Rope. Foto: Skjermdump fra Nexus S Vis mer


Beste spill: Angry Birds

(Nesten: Cut the Rope)
Angry Birds... Er vi fortsatt ikke lei av Angry Birds? Tydeligvis ikke, for etter at tusenvis av stemmer var talt opp ble dette finske spillet vinneren hos Android Central. Hva spillet går ut på har selv moren min fått med seg, så at det har vært en brakende suksess av episke proporsjoner skal det ikke herke noen tvil om.

Spillet som havnet på andreplass er Cut the Rope, og DinSide ble hoppende glade da det endelig tok steget fra iPhone til Android tidligere i år. Og vi koser oss med sporadisk taukutting fortsatt.

Les også: Slik er Cut the Rope på Android

BEST: Swiftkey X.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
BEST: Swiftkey X. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer


Beste tastatur: Swype

(Nesten: SwiftKey X)
Tastaturet Swype lar deg skrive ved å sveipe fingeren over tastaturet, og er så godt likt at det vant Android Centrals kåring. Man får kun tak i tastaturet gjennom å kjøpe en mobil som har det ferdig installert, eller ved å laste ned en beta-utgave fra Swypes nettsider. I våre tester har vi gitt tommel opp for løsningen, selv om det ikke har blitt vår foretrukne måte å skrive på riktig ennå.

Les også: Her er telefonene som inkluderer Swype i Norge

Andreplassen, derimot, er det de fleste hos oss har installert på telefonene og nettbrettene sine. Swiftkey X er så bra at DinSide tidligere i år "avslørte" at selv Norges Google-direktør foretrekker den fremfor Androids eget tastatur. Både Swype og Swiftkey X støtter heldigvis norsk.

Les også: Google Norge bruker ikke sitt eget tastatur

BRA: Pulse, her på en iPad.
BRA: Pulse, her på en iPad. Vis mer


Beste nettbrett-app: Google Currents

(Nesten: Pulse)

Google Currents er Android Centrals favoritt på nettbrettet, men det er ennå ikke tilgjengelig her til lands. Appen er en slags RSS-leser, som gjør tekst og bilder til en mer magasin-aktig opplevelse. Høres flott ut, men vi må vente litt før vi selv får se hvor bra dette fungerer i praksis.

Appen på andreplass, Pulse, har vært på markedet en stund nå, og brukes av DinSides journalister på både nettbrett og telefoner, samt på Windows Phone 7. Her også får du strømmer av nyheter fra nettet i et pent format, uten at du må kjenne til hvordan RSS fungerer.

Les også: Test av Pulse på Android

Hele listen over de beste Android-produktene finner du hos Android Central. Hva er dine favoritter? Kjør debatt under artikkelen!