Any.do er en app som husker på det du må få gjort.
Any.do er en app som husker på det du må få gjort.Vis mer

Any.do – huskeliste både her og der

Gratis TODO-løsning for PC, iOS og Android.

Hvordan holder du styr på gjøremålene dine? Mange sverger til Filofax og kulepenn, proffene har full kontroll via Omnifocus, mens Any.do kanskje kan passe fint for resten av oss.

LES OGSÅ:

Any.do begynte som en Android-applikasjon, men har fått flere ben å stå på og fungerer nå både i iOS, Android og på PC/Mac; riktignok kun via Google Chrome.

Konseptet er enkelt – du taster (eller leser) inn det du har å gjøre for å lage punkter i gjøremålslisten, og så kan du enkelt og greit sveipe det vekk når du er ferdig, eller flytte det til en annen dag. Alt du ikke har sveipet vekk én dag, hopper automatisk videre til neste dag slik at du slipper å bla bakover i tid.

Vil du være mer avansert, kan du også kategorisere, prioritere, legge til notater, sette alarmer, dele med andre og mer til.

SAMLESIDE:

Produktivitet

Any.do – huskeliste både her og der

Ekstra funksjoner på Android

Android-versjonen har dessuten et par kjekke funksjoner der du ved tapt anrop får opp en boks som lett lar deg legge til i gjøremålslisten at du må ringe vedkommende. Etter et møte har funnet sted (gitt at det er lagt inn i kalenderen), får du også opp en boks som oppmuntrer deg til å legge inn gjøremål som følge av møtet. På Android-versjonen finnes det dessuten en håndfull widgets i ulike størrelser som kan vise dagens liste direkte på hjemmeskjermen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det kjekke er selvsagt at alt dette synkroniseres via nettskyen, så om du har en PC, en iPad og en Android-telefon, vil innholdet i gjøremålslisten uansett være det samme til en hver tid på alle enhetene. Du kan også synkronisere listen med Google tasks og andre lignende tjenester.

Lenker:
Any.do (Offisielt nettsted)
Any.do for Android (Google Play, gratis)
Any.do for iOS (App store, gratis)