<strong><strong>GIGANT:</strong></strong> Med 120.600 mAh innabords bør denne Anker-nødladeren holde til de fleste turer. Den kan lade en mobiltelefon inntil 40 ganger. Foto: ANKER
GIGANT: Med 120.600 mAh innabords bør denne Anker-nødladeren holde til de fleste turer. Den kan lade en mobiltelefon inntil 40 ganger. Foto: ANKER Vis mer

Anker lanserer gigant-nødlader

Men 120.600 mAh får ikke plass i lomma.

Publisert
Sist oppdatert

Mange har gått til anskaffelse av en nødlader som en kur mot batteriangst.

De finnes i flere størrelser og prisklasser – alt fra små leppestift-lignende batterier med kapasitet på rundt 1.500 mAh, til litt større batterier som gjerne har kapasitet på rundt 10.000 mAh.

LES OGSÅ: Hva betyr mAh på batterier?

Veier over fire kilo

PowerHouse er en ny nødlader fra velrennomerte Anker, som også har laget en rekke mer «vanlige» batteripakker.

Med kapasitet på 120.600 mAh, eller 434 Wh, er ikke dette noe du putter i lomma. Vekten er oppgitt til 4,22 kg og målene cirka 20x16,5x14,5 cm.

<strong><strong>FLERE UTTAK:</strong></strong> Anker PowerHouse har 4x USB, 12 V- og 110 V-uttak. Foto: ANKER
FLERE UTTAK: Anker PowerHouse har 4x USB, 12 V- og 110 V-uttak. Foto: ANKER Vis mer


Ikke bare USB

Anker PowerHouse har fire USB-uttak, 12V-uttak (sigarettenner) og «vanlig» strømuttak (110V). Sistnevnte gjør at man i USA kan plugge inn helt vanlige støpsler, og foreløpig er det kun amerikanere som får bestilt produktet.

Tenkte bruksområder er for eksempel å gi strøm til lamper eller minikjøleskap. Makseffekten ut er på cirka 150 watt, så brødrister, vannkoker og den slags er det imidlertid bare å glemme.

For å gi et bilde av kapasiteten oppgir Anker inntil 40 fulle ladinger av en mobiltelefon, eller 15 oppladinger av en bærbar PC. Nødladeren selv lades med ganske høy effekt (drøye 50W), så selv om kapasiteten er enorm, skal den ifølge Anker lades opp på rundt åtte timer.

Her finner du Dinsides tester av nødladere

Ikke billig

Som nevnt er produktet foreløpig kun tilgjengelig i USA, der man ved å forhåndsbestille kan få PowerHouse til 399 dollar, eller rundt 3.200 norske kroner. Det er en hundredollarseddel lavere enn prisen når produktet lanseres om en måneds tid.

Mer informasjon finner du hos Anker.

LES OGSÅ: Har kabelen noe å si når du skal lade?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer