Animated Widget gjør det raskere å ringe

Elegant og gratis Android-widget.

En av Androids styrker er støtten for widgets, som gjør at du kan plassere andre ting enn programsnarveier på hjemmeskjermen.

Eksempelvis finnes det klokker, værmeldinger, kalendersnarveier, avspillingskontrollere, snarveier til å slå av og på WiFi, Bluetooth, epostsynkronisering etc.

Widgets-muligheten i Android gir deg også muligheter til å lage snarveier direkte til en kontakt, til å ringe en kontakt, sende melding til en kontakt etc. Dog bruker hver kombinasjon én plass på skrivebordet, og du trenger f.eks. to plasser dersom du både vil ha snarveier til å sende melding og ringe til en av dine nærmeste kontakter.

Animated Widget gjør det raskere å ringe


Animated Widget Contact Launch løser dette på en elegant måte. Du legger en widget på hjemmeskjermen pr kontakt, og når du trykker på ikonet, spretter det opp en liten meny som lar deg sende melding, ringe, sende epost eller se kontaktinformasjonen, slik du ser på bildet.

Slik gjør du

For å bruke Animated Widget Contact Launch laster du det først ned fra Android Market og installerer på vanlig måte. Strekkoden til høyre tar deg rett til nedlastingssiden (kan scannes med f.eks. barcode scanner).


Når installasjonen er ferdig, holder du fingeren nede på hjemmeskjermen. Da spretter det opp en meny der du velger widget og deretter Animated Widget Contact Launch. Nå får du opp kontaktlista di og velger hvilken av kontaktene du vil legge på hjemmeskjermen. På den siste siden får du mulighet til å endre telefonnummer og e-postadresse, før du bekrefter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå kan du ganske enkelt trykke på kontakten og velge om du vil ringe, sende en melding etc. På "..."-ikonet kan du endre innstillingene, f.eks. hvorvidt du vil at telefonen skal vibrere når du trykker eller hvilken bakgrunnsfarge som skal dekke over resten av hjemmeskjermen når du har aktivert en kontakt.

Les også: Google løser Sudoku for deg