Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.comVis mer

Aldri mer fylleringing

iPhone-programmene som hjelper deg å la eksen være i fred.

For mange er promille på byen proporsjonalt med villigheten til å ringe ekskjæresten, og det finnes mang en historie om de som har angret seg veldig dagen derpå.

Har du iPhone, kan du komme dette problemet i forkjøpet.

Les også: Aldri mer fylle-e-post

Programmene The bad descision blocker og Don't dial er nemlig begge tilgjengelig i App store for 6 kroner, og felles for dem begge er at de forhindrer deg å ta telefonsamtalene du kommer til å angre på i morgen.

Begge programmene fungerer på følgende måte: Du starter programmet, velger hvilke kontakter du vil blokkere og når du tidligst får ringe dem igjen, og deretter "ødelegger" programmet adressebokoppføringen slik at telefonnummer og epostadresse blir kryptiske. Dermed får du hverken ringt dem, sendt SMS eller epost før tidspunktet er passert. Når det så er passert, kjører du programmet på nytt, og så låses kontaktene opp og alt blir som før.

Aldri mer fylleringing


Don't dial (til høyre) har i tillegg en ekstrafunksjon, der du kan få en venn du stoler på til å sette et passord for å låse opp kontaktene før tidsfristen har gått ut. Dermed kan han bistå dersom han virkelig mener at det er forsvarlig å la deg ta telefonsamtalen du selv har vært skeptisk til å ta i forkant.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: iPhone-programmene du bør laste ned

Programmene hindrer deg dog ikke dersom du kan telefonnummeret utenat, men heldigvis er promille på byen også omvendt proporsjonal med evnen til å huske telefonnumre.

iTunes: The bad decision blocker | Don't dial [via TechCrunch]