Adressebok

Hovedsiden på adresselisten gir deg en oversiktelig liste med navn og telefonnumre. Navnene organiseres alfabetisk – etter fornavnet eller det navnet du legger inn først på navnelinjen – også for kontakter som var kategorisert som ”business”. Hovedlisten viser kontaktene én bokstav av gangen ved at du klikker på ønsket bokstav i en alfabetmeny nederst på siden. Du kan altså ikke se alle kontaktene dine på én gang.

Visningene av informasjonen for hver kontakt er på en måte mer oversiktlig enn i Palm OS, siden du med Casios operativsystem får se mye mer informasjon om hver person uten å måtte skrolle. Men samtidig er det litt vanskeligere å lese den lille skriftstørrelsen Casio benytter for å få plass til mer informasjon i vinduet.

Forøvrig har du mange valgmuligheter når du skal legge inn en ny adresse. Du velger mellom syv kategorier (business, personal og untitled 1-5), og hver av disse valgene gir deg forskjellige adressemenyer som skal fylles ut. Her er det organisert plass til mer informasjon enn f.eks. i adresseoppsettet til Palm OS, men samtidig synes vi også oppsettet til Casio OS kan være noe klønete. Du kan nemlig ikke lagre og lukke et felt hvis ikke alle de ”nødvendige” feltene (i følge operativsystemet) er fylt ut!

Artikkelen fortsetter under annonsen